Κουτσούμπας: Παρωδία συνθηματολογίας η ενημέρωση της Βουλής




Για κοινή γραμμή με τις προηγούμενες κυβερνήσεις του μνημονίου κατηγόρησε την κυβέρνηση ο γενικός γραμματέας.του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, υπογραμμίζοντας πως η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ όχι μόνο δεν έφερε νόμο για κατάργηση μνημονίου αλλά συμφώνησε και επέκταση.

Ο κ. Κουτσούμπας είπε πως στη Βουλή δεν έγινε ενημέρωση για τη διαπραγμάτευση αλλά επανάληψη των συνθημάτων και τίποτε παραπάνω και χαρακτήρισε τη συζήτηση “παρωδία”. Ο ίδιος, όπως αναφέρει το MEGA, τόνισε πως η κυβέρνηση επιχειρεί να παρουσιάσει ως σκληρή μια διαπραγμάτευση που περιέχει ιδιωτικοποίησεις.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας και κυβερνητικού εταίρου, Πάνου Καμμένου, για συνεκμετάλλευση των υδρογονανθράκων με τις ΗΠΑ είπε πως είναι “απαράδεκτες και επικίνδυνες”.

Ο Δ. Κουτσούμπας υπογράμμισε πως η κυβέρνηση επιχειρεί να δώσει τη μάχη των ανέξοδων συμβολισμών που είναι σκέτη απάτη και πρόσθεσε πως Brussels group και θεσμοί κάνουν την ίδια δουλειά με την τρόικα. “Οι δηλώσεις και οι κωλοτούμπες τέλειωσαν”, είπε ο Δ. Κουτσούμπας και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση είναι υπόλογη στον λαό.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: