HP: Ο λαός στρέφεται τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ




Ο ελληνικός λαός δεν διαθέτει πλέον άλλη υπομονή και καμία προσδοκία για τη βελτίωση της οικονομικής του κατάστασης, καθώς μετά από πέντε χρόνια υπερβολικών περικοπών στους μισθούς, υψηλής ανεργίας (27,8%) και ενός υπέρογκου φορολογικού φορτίου που επιβαρύνεται από ένα άδικο φορολογικό σύστημα, οι Έλληνες έχουν εγκαταλείψει όλες τις ελπίδες ότι τα πράγματα μπορεί να βελτιωθούν.

Αυτό επισημαίνει η Iουστίνη Φραγκούλη-Αργύρη, ανταποκρίτρια του ΑΠΕ στον Καναδά, σε άρθρο της στη διαδικτυακή HUFFINGTON POST, με τίτλο «Greece: A Volatile Situation».

Η κα Φραγκούλη εγκαλεί την ελληνική κυβέρνηση διότι «σε μια ακατανόητη επίδειξη αλαζονείας της εξουσίας, τόλμησε να επιβάλλει ένα νέο φόρο, τον ΕΝΦΙΑ, σε ένα αποσβολωμένο και υπερφορτωμένο εκλογικό σώμα», καθώς και στις πιο αδύνατες ομάδες του. Αισθανόμενοι ότι δεν υπάρχει τίποτε να προσδοκεί κανείς ή να χάσει από την παρούσα κατάσταση, οι Έλληνες αρχίζουν να θεωρούν μια ψήφο υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ ως το τελευταίο καταφύγιό τους.

Ωστόσο, ο ΣΥΡΙΖΑ, με τα προβλήματα των αντιφάσεων του, χωρίς κανένα συγκεκριμένο σχέδιο για την ελληνική οικονομία και με τα ολοένα και συχνότερα άστοχα σχόλια του για την ελληνική συμμετοχή στην ΕΕ, θέτει έναν τεράστιο κίνδυνο για τη χώρα και τους επενδυτές της. Και όσο η κυβέρνηση Σαμαρά συνεχίζει να δρα με επιδεικτικό και ακατάδεκτο τρόπο προς τους πολίτες της χώρας, η Ελλάδα θα πλησιάζει ολοένα και περισσότερο το κεφάλι της στην γκιλοτίνα, καταλήγει η Φραγκούλη.

http://mignatiou.com/2014/10/greece-a-volatile-situation/

http://www.huffingtonpost.com/justine-frangouliargyris/greece-a-volatile-situati_b_6027390.html?utm_hp_ref=greece

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: