Άφαντος παραμένει ο Ιβάν: Για προστασία της ομάδας και των στελεχών του ομιλεί ο ΠΑΟΚ




Ένταλμα σύλληψης κατά του προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της χθεσινής εισόδου του με όπλο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, αναφέρει το ΚΥΠΕ σε ανταπόκριση από την Αθήνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ένταλμα σύλληψης αφορά τον Ιβάν Σαββίδη, που παραμένει άφαντος, και τρία άλλα άτομα οι οποίοι είναι μέλη της φρουράς του. Από άλλες πηγές έγινε γνωστό ότι αναζητείται με τη διαδικασία του αυτόφωρου.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Ανακοίνωση εξέδωσε στις 02:00 η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με την οποία προαναγγέλλει άμεσες ενέργειες για την προστασία της ομάδας και των στελεχών της.

Αρκετή ώρα μετά την οριστική διακοπή του αγώνα από τον διαιτητή Κομίνη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας προετοιμάζει το έδαφος για τις επόμενες κινήσεις της προαναγγέλοντας κινήσεις για την προστασία της ομάδας, καθώς γίνεται καταγγελία για απειλές προς τα στελέχη της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δικεφάλου του Βορρά:

“Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την διακοπή της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.
Μετά τα όσα συνέβησαν σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, προετοιμάζει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την προστασία τόσο της ομάδας, όσο και όλων των στελεχών και συνεργατών του, από τις απειλές και τις επιθέσεις που δέχτηκαν και δέχονται. Σύντομα αναμένεται να υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις επί των θεμάτων αυτών”.

ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: