Στην Ιορδανία ο πρόεδρος Αναστασιαδης για τις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Φωτογραφία ΚΥΠΕ.Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Φωτογραφία ΚΥΠΕ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης αναχώρησε για την Ιορδανία όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, που θα πραγματοποιηθούν στο Αμάν την Κυριακή, 21 Μαΐου, με θέμα τη Μέση Ανατολή και τη Βόρειο Αφρική.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει σήμερα διμερή συνάντηση με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β’ κατά τη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν οι περιφερειακές εξελίξεις, θέματα καταπολέμησης της τρομοκρατίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό.

Κατά την παραμονή του στο Αμάν και στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναμένεται να έχει επαφές με ηγέτες κρατών και κυβερνήσεων.

Στις 21 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συμμετάσχει σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, στην οποία θα λάβουν επίσης μέρος ο Πρόεδρος της Αιγύπτου, ο Πρόεδρος της Παλαιστίνης, ο Πρωθυπουργός της Γεωργίας, η Ύπατη Αρμοστής της ΕΕ για την Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Ασφάλειας και άλλοι.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος συνοδεύεται από τον Αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Βίκτωρα Παπαδόπουλο, θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 21 Μαΐου το βράδυ.

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 20/05/2017 09:41

Be the first to comment on "Στην Ιορδανία ο πρόεδρος Αναστασιαδης για τις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*