Τα Χριστούγεννα των διασήμων: Η Μισέλ, η φωτογραφία της Λίμα και οι μαμάδες-φίλες της Καρντάσιαν




Τα δικά τους ξεχωριστά Χριστούγεννα πέρασαν και οι αστέρες του Χόλιγουντ. Διάσημα μοντέλα, ηθοποιοί, τραγουδιστές, τηλεπερσόνες, αλλά και η απερχόμενη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, έστειλαν τις ευχές τους μέσα από τα social media, όπου ανάρτησαν φωτογραφίες με τις δικές τους προσωπικές ευχές.

Το σούπερ μόντελ Αντριάνα Λίμα μέσω μίας άκρως ερασιτεχνικής φωτογραφίας παρουσιάζει στους θαυμαστές της την οικογένειά της, ζητώντας συγγνώμη για την κακή ποιότητα της εικόνας. Αλλά όπως σημειώνει η σούπερ σταρ της πασαρέλας το σημαντικό γι αυτήν είναι η επίδραση που έχουν οι άνθρωποι αυτή στο χαμόγελό της.

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν επέλεξε να ανεβάσει μία φωτογραφία με τις μαμάδες – φίλες της σε έναν διαγωνισμό των μαμάδων που έχουν ντυθεί στο πνεύμα των Χριστουγέννων κι αυτών που επέλεξαν μία πιο σικ εμφάνιση.

Η Αλεσάντρα Αμπρόζιο καληνύχτισε τους θαυμαστές ντυμένη… καταλλήλως!!!

Καλά Χριστούγεννα εύχεται και ο Νικ Τζόνας. Ο ποπ σταρ φωτογραφήθηκε μαζί με τα αδέλφια του Κέβιν, Τζο και Φράνκι μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, γράφοντας ότι αυτοί είναι οι καλύτεροι του φίλοι.

«Καλά Χριστούγεννα κόσμε» ευχήθηκε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο που προτίμησε να βγει φωτογραφία με τον… κέρινο εαυτό του!!!

Με φίλους και μέλη της οικογένειάς του πέρασε την βραδιά των Χριστουγέννων και ο Κρις Χέμσγουορθ που ευχήθηκε στους θαυμαστές του Καλά Χριστούγεννα.

Ευχές για «χαρούμενα Χριστούγεννα με τους ανθρώπους που αγαπάτε περισσότερο» έστειλε στους θαυμαστές της η Μαράια Κάρεϊ που επέστρεψε στο Λας Βέγκας.

Η Μισέλ Ομπάμα επέλεξε να στείλει τις ευχές της ως πράκτορας του NORAD, γράφοντας στην σχετική λεζάντα της φωτογραφίας: «Δουλεύω για τον NORAD τώρα Ooh. Βλέπω κάτι στην οθόνη του ραντάρ, είναι… ναι είναι ο Άγιος Βασίλης με το έλκηθρο και τους ταράνδους του. Πετούν αυτή τη στιγμή και επικεφαλής είναι ένας τάρανδος με φωτεινή μύτη».

Μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο ποζάρει και η Ρις Γουίδερσπουν που εύχεται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος για όλους, σημειώνοντας πως οι ενήλικες δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Άγιος Βασίλης έρχεται…

Καλά Χριστούγεννα εύχεται και η Τζένιφερ  Άνιστον σε μία «σκοτεινή» φωτογραφία.

Ο Χένρι Καβίλ ισχυρίζεται σε ένα βίντεο που ανέβασε στο instagram ότι γνωρίζει προσωπικά τον Άγιο Βασίλη. Εξάλλου, όπως λέει ο κινηματογραφικός Σούπερμαν, τον πλανήτη του Καλ, τον επισκέπτεται μία μέρα νωρίτερα από ότι την Γη…

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: