Αρνήθηκε συνάντηση ο Αλέξης με τον Μεϊμαράκη…




Τηλεφωνική επικοινωνία είχανε σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Ο κ. Τσίπρας επέστρεψε το τηλεφώνημα που του είχε κάνει ο κ. Μεϊμαράκης, που πήρε νωρίς το πρωί την σχετική πρωτοβουλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Μεϊμαράκης στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής σχηματισμού κυβέρνηση που έχει λάβει, κάλεσε τον κ. Τσίπρα σε συνάντηση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από τη ΝΔ, ο κ. Τσίπρας απάντησε ότι «δεν θέλει να συναντηθούν».

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται! Ο Μεϊμαράκης τηλεφώνησε στον Πρωθυπουργό αλλά αυτός δεν απάντησε…

Σύμφωνα με πηγές της Νέας Δημοκρατίας, ο πρόεδρός της Βαγγέλης Μεϊμαράκης τηλεφώνησε στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στις 10:00 το πρωί, με στόχο να υπάρξει μέσα στην ημέρα συνάντηση των δύο αντρών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο κ. Μειμαράκης δεν κατάφερε να βρει τον κ. Τσίπρα στο τηλέφωνο και έχει ήδη αφήσει σχετικό μήνυμα και στο γραφείο του Πρωθυπουργού. Πρόθεση του προέδρου της ΝΔ είναι να συναντηθεί με τον κ. Τσίπρα στην προσπάθειά του να αποτρέψει τις εκλογές, κάτι που αυτή τη στιγμή θεωρείται απίθανο.

ΧΘΕΣ, τηλεφωνική συνομιλία με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή είχε ο πρόεδρος της ΝΔ. Ο κ. Μεϊμαράκης επικοινώνησε και με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής σχηματισμού κυβέρνησης.

Αφού ολοκλήρωσε την συνάντησή του με την Φώφη Γεννηματά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε συνάντηση στη Βουλή με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Στη συνάντηση εξετάστηκε η στρατηγική της ΝΔ εν όψει των πρόωρων εκλογών.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: