Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον σταρ του Χόλιγουντ, Τζορτζ Κλούνεϊ, μετά τον επικείμενο γάμο του με την δικηγόρο, Αμάλ Αλαμουντίν, να ετοιμάζεται και για μια καριέρα στην πολιτική.

Μετά τον επικείμενο γάμο του, ο…πρώην περιζήτητος εργένης φαίνεται να έχει στα σκαριά και άλλη μια σημαντική αλλαγή. Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα, φημολογείται ότι προετοιμάζει την κάθοδό του στον πολιτικό στίβο.

Όπως μεταδίδει το δίκτυο abc, μια τέτοια απόφαση δεν θα ήταν ξένη για τον γόη του Χόλιγουντ που ασχολείται χρόνια με τον πολιτικό ακτιβισμό, υψώνοντας την φωνή του κατά της φτώχειας στις ΗΠΑ, για τα δικαιώματα των κατοίκων στο Νταρφούρ του Σουδάν και για ένα σωρό άλλους σκοπούς.

Δεν θα φάνταζε λοιπόν παράξοδο αν διεκδικούσε και την ψήφο των συμπατριωτών του. Γιατί όχι άλλωστε; αναρωτιέται δημοσιογράφος του Abc, επισημαίνοντας ότι ο Κλούνεϊ έχει πολλά ατού: αναγνωρισιμότητα, «τεχνογνωσία», γνωριμίες… Είναι φίλος με τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, έχει εμφάνιση και ευγλωττία.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος ο ηθοποιός είχε δηλώσει παλιότερα ότι δεν ενδιαφέρεται να ακολουθήσει μια καριέρα στην πολιτική και μάλιστα είχε διερωτηθεί γελώντας: «Δείτε την ζωή μου. Γιατί να θέλω κάτι τέτοιο;».

Επειδή όμως και η ιδέα του γάμου ήταν κάτι το οποίο δεν έβλεπε με καλό μάτι, δεν αποκλείεται να αλλάξει γνώμη και για την ενασχόλησή του με την πολιτική. Άλλωστε αν το πάρει απόφαση δεν θα δυσκολευτεί καθόλου να κερδίσει την ψήφο του γυναικείου κοινού…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: