Κτύπημα με μολότοφ στην Καισαριανή: Επιθέσεις σε τράπεζες και καταστήματα στην Αττική

Η είσοδος του ΑΤ Καισαριανής, όπου έγινε καταδρομική επίθεση με μολότοφ, καπνογόνα και πέτρες γύρω στις 13:30 μμ, Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ




Καταδρομική επίθεση με μολότοφ, καπνογόνα και πέτρες έγινε γύρω στις 13:30 εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος Καισαριανής, επί της οδού Συβρισσαρίου 4.

Σύμφωνα με την Αστυνομία περίπου 20 άτομα με κουκούλες βγήκαν από την οδό Φιλολάου, αιφνιδιαστικά, και πέταξαν εναντίον του Τμήματος δύο βόμβες μολότοφ, καπνογόνα και πέτρες, με αποτέλσμα να προξενήσουν φθορές δε δύο δίκυκλα που ήταν σταθμευμένα απ΄έξω. Αμέσως μετά ο δράστες διέφυγαν τρέχοντας.

Σε εξέλιξη είναι αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, ενώ μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρεις προσαγωγές.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Μπαράζ επιθέσεων σε τράπεζες και καταστήματα στο Μαρούσι και στο Παλαιό Φάληρο πραγματοποίησαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Πιο συγκεκριμένα, γύρω στα μεσάνυχτα έσπασαν την τζαμαρία της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 85 στο Μαρούσι και σχεδόν ταυτόχρονα προξένησαν φθορές στο ΑΤΜ της EUROBANK στον ίδιο δρόμο.

Στις 02.40 τα ξημερώματα άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια καταστημάτων σε οκτώ σημεία κατά μήκος της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στο Παλαιό Φάληρο.

Οι δράστες αναζητούνται.

Ιωάννα Κούρτοβικ για Κουφοντίνα: “O κρατούμενος κατέθεσε αίτηση για την μεταγωγή του στον Κορυδαλλό”…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: