Η επισκόπηση των κυπριακών εφημερίδων της Τρίτης: Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι

File Photo: Κυπριακά πρωτοσέλιδα.




Οι τεράστιες ουρές για ελέγχους κορωνοϊού σε Λεμεσό και Πάφο και η ταλαιπωρία στους αυτοκινητοδρόμους λόγω της μεγάλης καθυστέρησης στους ελέγχους είναι από τα βασικά θέματα στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα.

Επίσης και οι έρευνες για το σφαγείο Cypra, καθώς και τα όσα διαδραματίζονται στο κατεχόμενο Βαρώσι

Αναφορά γίνεται στη νέα στεγαστική πολιτική που ανακοινώθηκε χθες, στην κάθοδο Λουτ στην Κύπρο, στις δηλώσεις του ΥΠΕΞ για το Κυπριακό και στις νέες ανακοινώσεις χθες για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων για τον κορωνοϊό.

Η «Αλήθεια» με τίτλο «Ξεσήκωσε αντιδράσεις» γράφει στο κύριό της θέμα για τον απόηχο της παράνομης επίσκεψης Ερντογάν στα κατεχόμενα και τα όσα ανακοίνωσε. Αλλού γράφει για απίστευτη ταλαιπωρία στα εργαστήρια και στους δρόμους φιλοξενώντας και φωτογραφίες. Η «Α» αναφέρει σε άλλο θέμα ότι χθες ανακοινώθηκαν 107 νέα περιστατικά κορωνοϊού.

«Πέντε υπουργεία ερευνούν τον Mr. Cypra» τιτλοφορεί το κύριό του θέμα ο «Πολίτης» αναφέροντας ότι έρευνα διεξάγει και η ΕΠΑ για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης στην αγορά. Επίσης αναφέρει πως γίνονται «αμήχανες» καταγγελίες για το Βαρώσι εν αναμονή της Λούτ. Ο «Π» σε άλλο ρεπορτάζ γράφει ότι οι καταναλωτές ανοίγουν μέτωπο με την ΑΗΚ για την τιμολόγηση.

Κάτω από τον τίτλο «Πανδημικές συνθήκες χάους» στεγάζει το κύριό του θέμα ο «Φιλελεύθερος» που γράφει ότι αποφάσεις που αποδόθηκαν σε λάθος υπολογισμούς έφεραν πανδαιμόνιο σε όλη την Κύπρο με ουρές και ταλαιπωρία. Αλλού γράφει ότι υπόδικοι φυλακίζονται για πολλούς μήνες και τέλος απαλλάσσονται στη δίκη. Επίσης ο «Φ» αναφέρεται στις εξελίξεις στο Κυπριακό και γράφει ότι στις 27 Νοεμβρίου ορίστηκαν τα ραντεβού της Λουτ με Αναστασιάδη και Τατάρ στη Λευκωσία.

Η «Χαραυγή» με τίτλο «Η ανεπάρκεια τους προκαλεί αφάνταστη ταλαιπωρία» γράφει στο κύριό της θέμα ότι η προχειρότητα και ανευθυνότητα των κυβερνώντων έφερε χάος και ταλαιπωρία στα εργαστήρια και τους δρόμους. Σε άλλο θέμα αναφέρει ότι αντί ανάπτυξης, έγιναν περικοπές 15% στο ΥΠΕΣ. Η «Χ» αλλού γράφει ότι έρχεται η Λουτ και τέλος Δεκεμβρίου, αρχές Ιανουαρίου τοποθετείται η άτυπη πενταμερής.

«Οργή από τις τεράστιες ουρές στα μπλόκα» τιτλοφορεί το κύριό της θέμα η αγγλόγλωσση «Cyprus Mail» που προβάλλει την ταλαιπωρία και το χάος στους δρόμους λόγω των ελέγχων στους δρόμους. Αλλού αναφέρεται σε δηλώσεις του ΥΠΕΞ στη Βουλή για πιθανότητα προσάρτησης των κατεχομένων στην Τουρκία. Επίσης προβάλλεται η ανακοίνωση για αποτελεσματικότητα 95% του εμβολίου της Moderna.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ, Kυριακή Χριστοδούλου 

Λευκωσία, Κύπρος

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Η επισκόπηση των κυπριακών εφημερίδων της Δευτέρας: Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: