Επίδειξη δύναμης από τον Χάμιλτον: Κέρδισε άνετα το Γκραν Πρι της Ουγγαρίας

Μια φωτογραφία που διατίθεται από τη FIA δείχνει τον πρώτο βρετανό οδηγό της Formula 1 Lewis Hamilton (C) της Mercedes AMG GP με τον δεύτερο συμπαίκτη του Valtteri Bottas (L) της Φινλανδίας και την τρίτη θέση στον Καναδό οδηγό της Formula 1, Lance Stroll (R) of Racing κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στο Grand Prix της Φόρμουλα 1 της Ουγγαρίας στο Mogyorod. EPA, FIA, F1




Σε επίδειξη δύναμης του Λιούις Χάμιλτον εξελίχθηκε ο τρίτος φετινός αγώνας της Φόρμουλα Ένα, που έγινε σήμερα (19/7) στην πίστα του Ουνγκαρόρινγκ.

Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής κυριάρχησε από την εκκίνηση ως τον τερματισμό στο γκραν πρι της Ουγγαρίας και πήρε με χαρακτηριστική άνεση τη δεύτερη διαδοχική νίκη του και 86η συνολικά στην καριέρα του.

Η Mercedes, πάντως, δεν μπόρεσε να επαναλάβει το «1-2» που είχε πετύχει στο γκραν πρι της Στυρίας, καθώς ο Μαξ Φερστάπεν κατάφερε να μπει «σφήνα» ανάμεσα στον Χάμιλτον και τον Βάλτερι Μπότας, κατακτώντας τη δεύτερη θέση.

Μάλιστα, ο Ολλανδός οδηγός είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης και οι μηχανικοί της Red Bull χρειάστηκε μέσα σε ελάχιστο χρόνο να αντικαταστήσουν τη μία πτέρυγα και να επιδιορθώσουν την ανάρτηση, προκειμένου ο Φερστάπεν να πάρει κανονικά θέση στη γραμμή εκκίνησης.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

«Πέταξε» στα 4.70μ η Ελένη Πόλακ, η πολλά υποσχόμενη αθλήτρια του ΑΟ Μεγάρων

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: