Ο Σισέ θέλει να “σπάσει το φράγμα” των 100 γκολ και δέχεται να παίξει δωρεάν στο σαμπιονά

Ο 38χρονος επιθετικός, που έκανε σπουδαία καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, δήλωσε ότι ένας από τους στόχους που έχει, είναι να «σπάσει το φράγμα» των 100 γκολ στο σαμπιονά. ΑΠΕ-ΜΠΕ




Την επιθυμία να επιστρέψει στα «σαλόνια» του γαλλικού ποδοσφαίρου εξέφρασε ο Τζιμπρίλ Σισέ, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο «So Foot».

Ο 38χρονος επιθετικός, που έκανε σπουδαία καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, δήλωσε ότι ένας από τους στόχους που έχει, είναι να «σπάσει το φράγμα» των 100 γκολ στο σαμπιονά.

«Εμείς οι επιθετικοί βάζουμε διαρκώς στόχους. Όπως τα 25, τα 50, τα 75 και τα 100 γκολ. Εγώ έχω σταματήσει στα 96. Μου λείπουν τέσερα και αυτό είναι κάτι που με ενοχλεί, με τρελαίνει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σισέ που διατηρεί μια ξεχωριστή σχέση με τους φίλους του «τριφυλλιού» και προσθέτει: «Θέλω να επιστρέψω στην Ligue 1 για να πετύχω αυτά τα τεσσερα γκολ. Εάν κάποιος σύλλογος με αποκτήσει, θα τα καταφέρω σε 2-3 μήνες. Είμαι αρκετά πεισματάρης, όταν έχω έναν στόχο κάνω τα πάντα για να τον πετύχω. Είμαι έτοιμος να επιστρέψω για να παίξω δωρεάν, χωρίς μισθό, οπότε δεν υπάρχει πολύς κίνδυνος για τους παράγοντες που θα με εντάξουν στην ομάδα τους»…

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σισέ σημείωσε 47 γκολ σε 61 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό, ενώ μετρά διψήφιο αριθμό τερμάτων στις θητείες του σε Μαρσέιγ, Οσέρ, Λίβερπουλ, Σάντερλαντ, Λάτσιο, ΚΠΡ, Κουμπάν Κράσνονταρ, Μπαστιά και Ιβερντόν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Παρίσι, Γαλλία

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για τις περικοπές στα συμβόλαια: Συνεδριάζει η ΠΣΑΠ με τους αρχηγούς

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: