Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια: Κηδεύτηκε ο Κερυνειώτης Υποστράτηγος εν αποστρατεία Ερμής Χριστοδούλου

Το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια αναφέρει ότι η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στην εκκλησία της του Θεού Σοφίας χωροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κυρηνείας Χρυσοστόμου. ΚΥΠΕ




Το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια ανακοίνωσε ότι κηδεύτηκε την Τρίτη, 28 Απριλίου, ο Αδούλωτος Κερυνειώτης, Υποστράτηγος εν αποστρατεία, Ερμής Χριστοδούλου.

Σε σημερινή ανακοίνωση το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια αναφέρει ότι η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στην εκκλησία της του Θεού Σοφίας χωροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κυρηνείας Χρυσοστόμου.

Προσθέτει ότι η Εθνική Φρουρά αποχαιρέτησε τον Ερμή Χριστοδούλου με πλήρεις στρατιωτικές τιμές, ενώ στρατιωτικό άγημα παρέστει στην εκκλησία και μετέφερε το λείψανο εντός της εκκλησίας και το συνόδεψε μέχρι τον τάφο όπου τον τίμησε με αποχαιρετιστήριες βολές.

Αναφέρει επίσης ότι κατατέθηκαν, ή απεστάλησαν στεφάνια εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Υπουργού Άμυνας, του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς, του Προέδρου του ΔΗΣΥ , του Προέδρου του ΔΗΚΟ, της ΕΔΕΚ, του Κινήματος Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών, της βουλευτού του ΑΚΕΛ – Κερύνειας Ελένης Μαύρου, του Μητροπολίτη Κυρηνείας, του Δήμου Καραβά, του Δήμου Κερύνειας, του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών του Κυπριακού Στρατού, του Σωματείου Αδούλωτη Κερύνεια, της ΠΑΕΕΚ, του Σωματείου Χαράλαμπου Πετεμερίδη.

Το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια ευχαριστεί την οικογένεια του Ερμή Χριστοδούλου που αφιέρωσε τις εισφορές στη μνήμη του Ερμή στο Σωματείο και υπόσχεται ότι κάθε οικονομική ενίσχυση του Σωματείου ενισχύει τον αντικατοχικό αγώνα για απελευθέρωση και επιστροφ;h.

ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Η άρση των περιορισμών δεν μπορεί να είναι απότομη, λέει ο υπουργός Υγείας της Κύπρου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: