Η αστυνομία αναζητεί σε τρεις περιοχές ασύλληπτα μέλη της ομάδας του “τοξοβόλου”

Ασύλληπτα μέλη της ομάδας του τοξοβόλου αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ. Φωτογραφία μέσω βίντεο του καναλιού ONE




Τα υπόλοιπα μέλη της «ομάδας του τοξοβόλου» προσπαθεί να εντοπίσει η ΕΛ.ΑΣ έχοντας βάλει στο στόχαστρό της τρεις περιοχές: Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και κεντρική Πελοπόννησο.


Προς τον σκοπό αυτό στο μικροσκόπιο της αντιτρομοκρατική έχουν  μπει  το smartphone και τα άλλα τέσσερα τηλέφωνα που ήταν σε πλήρη λειτουργία, τα οποία εξετάζονται από Εγκληματολογικά της ΕΛ.ΑΣ έτσι ώστε οι αστυνομικοί να διαπιστώσουν τα πρόσωπα με τα οποία βρισκόταν σε επαφή αλλά και πιθανές ενέργειες που βρίσκονταν στα σκαριά.

Οσον αφορά στη γιάφκα της ομάδας, οι αστυνομικοί δίνουν έμφαση στην περιοχή του Βύρωνα, από όπου φαίνεται να ξεκίνησε το μπλε TOYOTA RAV με τους τρεις επιβάτες πριν τελικά πέσει στο μπλόκο της οδού Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή.

Πιθανότατα σήμερα, η αστυνομία αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα τις πλαστές ταυτότητες που βρέθηκαν πάνω τους, έτσι ώστε να διαπιστώσουν εάν τις χρησιμοποίησαν για να νοικιάσουν διαμερίσματα στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη όπου και ταξίδευαν συχνά.

Προς διερεύνηση από την αστυνομία είναι επίσης η  σύμπραξη του Γιάννη Μιχαηλίδη με την 28χρονη στενή φίλη της Πόλας Ρούπα, Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, αλλά και την 26χρονη «αναρχική» από την Θεσσαλονίκη.

Αυτό που εκτιμάται είναι ότι ανάμεσά τους υπάρχουν 2-3 άτομα που ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί και αποτελούν συνδετικό κρίκο.
Τέλος σημαντικά στοιχεία για τη δράση της ομάδας  και πιθανές νέες ενέργειές της αναμένεται να δώσουν τα όπλα.

Με πληροφορίες από Πρώτο Θέμα, Σκάι

Σύλληψη “Τοξοβόλου”: Τρία σενάρια εξετάζει η αντιτρομοκρατική – Αυτό είναι το οπλοστάσιό του [photos]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: