Σχεδιασμοί για το σχήμα στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό από τον Φερέϊρα

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ Καρόλ Σφιντέρσκι. ΑΠΕ ΜΠΕ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΑΜΙΔΗΣ




Σχεδιασμούς για τον κορμό και το αρχικό σχήμα ξεκίνησε σήμερα ο Αμπέλ Φερέϊρα, εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο “Καραϊσκάκης”.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, που θα βρεθεί για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο γήπεδο ως τεχνικός του Δικέφαλου της Θεσσαλονίκης, φιλοδοξεί να παρατάξει μια ομάδα αξιόμαχη για να συνεχίσει το θετικό αήττητο σερί της και ικανή να καρπωθεί το τρίποντο στο κομβικό αυτό παιχνίδι.

Σε ό,τι αφορά τους σχεδιασμούς του Πορτογάλου τεχνικού, αυτοί δεν έχουν πολλά διλήμματα. Έτσι κι αλλιώς η νικηφόρα προέλαση του ΠΑΟΚ προϋποθέτει τη διατήρηση του ίδιου βασικού σχήματος με κάποιες όμως ενδεχόμενες διαφοροποιήσεις. Όπως η επιστροφή του έτοιμου από κάθε πλευρά Χοσέ Βαρέλα, που μετά τον τραυματισμό του επέστρεψε και πλέον διεκδικεί και την είσοδο του στην βασική αρχική ενδεκάδα.

Σε μια τέτοια περίπτωση εκτός μένει ο Ινγκε Ινγκασον αλλά αυτό έχει και τα μικρότερα ποσοστά να γίνει πραγματικότητα. Το «μενού» της σημερινής προπόνησης περιλάμβανε παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις αμυντικής λειτουργίας και πρέσινγκ, ενώ ολοκληρώθηκε με ελεύθερο παιχνίδι. Ο Λέο Ζαμπά συνεχίζει τις θεραπείες, ενώ ο Πόντους Βέρνμπλουμ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Οι δύο τους είναι και τα μόνα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αμπέλ Φερέιρα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

FIFA: Ανέβηκε κατά τέσσερις θέσεις η Ελλάδα στην κατάταξη, χάρη στη νίκη επί της Φιλανδίας

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: