Συγχαρητήρια πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας σε Κυρίδου, Τσαμοπούλου, Γκολομέεβ

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. ΑΠΕ – ΜΠΕ, Αλέξανδρος Μπελτές




«Η εμβληματική παγκόσμια επιτυχία σας», τονίζει σε μήνυμά του προς τις Αννέτα Κυρίδου και Δήμητρα Τσαμοπούλου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος «όταν μάλιστα φέρνει στην Ελλάδα ένα δεύτερο χρυσό μετάλλιο στην ίδια διοργάνωση, αποδεικνύει, με αμάχητα τεκμήρια, ότι, με πανάξιους εκπροσώπους εσάς, η Ελληνική κωπηλασία γράφει μία λαμπρή σελίδα, η οποία υπόσχεται πολλά για το μέλλον. Θερμά συγχαρητήρια. Όπως και οι συναθλήτριές σας χθες έτσι και εσείς σήμερα μας κάνετε υπερήφανους με τις επιδόσεις σας αλλά και με το παράδειγμά σας», καταλήγει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Συγχαρητήρια Αυγενάκη

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συνεχάρη τις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών στην Κωπηλασία και τα δύο μετάλλια που κατάκτησαν την Κυριακή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα U23.

«Θερμά συγχαρητήρια στις “χρυσές” Αννέτα Κυρίδου-Δήμητρα Τσαμοπούλου και στον “ασημένιο” Στέφανο Ντούσκο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ-23. Τα ελληνικά κουπιά, χθες και σήμερα, απέδειξαν και στη Φλόριδα το λαμπρό παρόν και μέλλον του αθλήματος της κωπηλασίας στη χώρα μας», ανέφερε ο υφυπουργός.

Το ΚΚΕ

«Θερμά συγχαρητήρια» στον Κριστιάν Γκολομέεβ για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 50 μέτρα ελεύθερο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Γκουαντζού στη Νότια Κορέα, απευθύνει, με ανακοίνωσή του, το Τμήμα Αθλητισμού της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Και προσθέτει: «Συγχαρητήρια επίσης σε όλους τους αθλητές της Ελληνικής αποστολής, που πήραν μέρος σε όλα τα αγωνίσματα, καθώς και στους προπονητές και στους ανθρώπους της Ομοσπονδίας, που συνόδευσαν την αποστολή».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Δύο πρωτιές για τον Χαράλαμπο Καστραντά στον ποδηλατικό γύρο στο Κόσοβο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: