Μικρή έκρηξη κοντά στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου, στη Σκουφά: Υπάρχουν τραυματίες




Έκρηξη σημειώθηκε έξω από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα, αν και η περιοχή είναι πολυσύχναστη. Και αυτό προβληματίζει τις αρχές.

Την είδηση μετέδωσε το κανάλι OPEN. Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός και ίσως και ο νεωκόρος της εκκλησίας του Αγίου Διονυσίου στη Σκουφά. Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν από τις 7 το πρωί της Πέμπτης στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η έκρηξη σημειώθηκε σε μεταλλικό κουτί έξω από την εκκλησία. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό αποτελούμενο από μπουκάλια και ένα ρολόι.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ:
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός που πλησίασε στο σημείο της έκρηξης, ο οποίος στη συνέχεια διακομίστηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείου Αθηνών. Σημειώνεται ότι η ευρύτερη περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με το CNN.GR:
Συναγερμός σήμανε το πρωί στο κέντρο της Αθήνας λόγω έκρηξης στο Κολωνάκι. Η έκρηξη σημειώθηκε έξω από τον Άγιο Διονύσιο και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα.

Οι τραυματίες είναι ένας αστυνομικός και ο νεωκόρος του ναού. Ο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφριά στο πρόσωπο, ενώ ο νεωκόρος έχει ορισμένες εκδορές.

Την ώρα που ο νεωκόρος πήγε να ανοίξει τον ιερό ναό, είδε ένα ύποπτο κουτί και κάλεσε την αστυνομία.

Στο σημείο έφτασε ένας αστυνομικός από το Τμήμα Εξαρχείων, ο οποίος επεξεργάστηκε το κουτί πριν τελικώς σημειωθεί η έκρηξη.

Τα βίντεο δημοσιεύθηκαν η ιστοσελίδα του ΕΘΝΟΥΣ

«Δρομολόγιο» τουρκικού σκάφους για έρευνες σε Κυπριακή ΑΟΖ και ελληνική υφαλοκρηπιδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: