«Πρόβα τζενεράλε» για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό πριν τα πλέι οφ της Euroleague




Την Παρασκευή (13/4) αγωνίζονται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στην Α1, για την 23η αγωνιστική, προκειμένου να έχουν περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούν για το τζάμπολ των πλέι οφ της Euroleague.

Oι -αήττητοι στο ελληνικό πρωτάθλημα- «πράσινοι» υποδέχονται τον Κολοσσό Ρόδου στις 17:00, αγώνας που θα αποτελέσει πρόβα «τζενεράλε» πριν την πρώτη «μάχη» με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο ΟΑΚΑ, την Τρίτη (17/4). Τον αδύναμο Πανιώνιο αντιμετωπίζει στη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός και εν συνεχεία αφοσιώνεται στη Ζαλγκίρις Κάουνας, με το πρώτο ματς να είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (18/4), στο ΣΕΦ.

ΠΑΟΚ και Προμηθέας Πατρών ισοβαθμούν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας προβάδισμα ενός βαθμού από ΑΕΚ και Λαύριο. Στη «μάχη» για παρουσία στην πρώτη τριάδα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει πάση θυσία τη νίκη επί του Λαυρίου την Κυριακή (15/4, 17:00) για να μην πάει χαμένη αυτή επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ένα… θαύμα αναζητά την ίδια ημέρα, στις 19:00, ο Κόροιβος στην Πάτρα απέναντι στον Προμηθέα, αφού η ομάδα της Αμαλιάδας βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, ισοβαθμώντας στην προτελευταία θέση με Άρη και Πανιώνιο.

Μία ήττα στην έδρα των Τρικάλων θα ήταν… καταστροφική για τον Άρη. Οι Θεσσαλονικείς δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων στο ματς με την Κύμη και, αν το Σάββατο (16:30) …«χαμογελάσει» η ουραγός ομάδα του Φώτη Τακιανού, θα τους βυθίσει ακόμη περισσότερο! Ο ΓΣΛ/Φάρος δεν έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες για παρουσία στην οκτάδα και απέναντι στην ΑΕΚ το Σάββατο στις 18:30 θα τα δώσει όλα, παρουσία των φιλάθλων του. Ο Ντούσαν Σάκοτα και οι συμπαίκτες του, όμως, έχουν πεισμώσει μετά το «στραβοπάτημα» απέναντι στον ΠΑΟΚ και μόνο αδιάφοροι δεν θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλία. Τέλος, η Κύμη, έχοντας συγκεντρώσει 3 περισσότερους βαθμούς από το Ρέθυμνο, αναζητά ακόμη ένα βήμα προς τη σταθεροποίηση στην οκτάδα των πλέι οφ.

12/04/2018 18:15
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: