Ο Τσανινγκ Τάτουμ και η Τζένα Ντιούαν δεν ζουν πια μαζί: Πως έφτασαν στο “βελούδινο διαζύγιο”




Με μια ανακοίνωση το γνωστό ζευγάρι, ο Τσανινγκ Τάτουμ και η Τζένα Ντιούαν, γνωστοποίησε τον χωρισμό του μετά από εννιά χρόνια γάμου. Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά δεν υπάρχουν μυστικά ή αισχρά γεγονότα πίσω απο την απόφαση αυτή. Αντίθετα όπως λένε “επέλεξαν με αγάπη” να χωρίσουν.

Ο Τσάνινγκ και Τζένα γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας “Step Up” το 2006 και παντρεύτηκαν τρία χρόνια αργότερα.

Το ζευγάρι που έχει μια κόρη τεσσάρων ετών προσθέτει ότι “παραμένουν ακόμα μια οικογένεια”, και ότι θα είναι πάντα αγαπημένοι και αφοσιωμένοι γονείς.

Όπως λένε αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δημόσια ανακοίνωση για να αποφύγουν ο χωρισμός τους να δώσει τροφή σε διαστρεβλώσεις και παραπλανητικά γεγονότα.

“Δεν υπάρχουν μυστικά η κρυφά μυστικά πίσω από την απόφασή μας να χωρίσουμε, σημειώνουν Απλά δύο πολύ καλοί φίλοι συνειδητοποίησαν ότι ήρθε η ώρα να “πάρουν λίγο χώρο” και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον να ζήσουν τις πιο χαρούμενες, και όσο το δυνατόν πιο γεμάτες ζωές”, προσθέτουν.

https://www.instagram.com/p/BgfEF5YBs0M/?utm_source=ig_embed

Ο Τσάνιγκ σε συνέντευξή του πέρυσι είχε παραδεχθεί ότι δεν ήθελε από την αρχή να παντρευτεί.

“Της είπα,  ότι δεν πιστεύω στο θεσμό του γάμου και δεν νομίζω ότι ποτέ θέλω να παντρευτώ. Εκείνη ξέσπασε σε κλάματα. Τότε σκέφτηκα ότι η κατάσταση ‘στράβωσε’ και θα έπρεπε να κάνω την πρόταση γάμου το γρηγορότερο”.

Όμως και η Τζένα είχε παραδεχθεί τα προβλήματα στο γάμο τους. Τον Φεβρουάριο, η χορεύτρια και ηθοποιός είπε στο Health Magazine ότι ήθελε να “ουρλιάξει σε όλους” ότι κανείς δεν είναι τέλειος, όταν της έλεγαν ότι αυτή και ο Τσάνινγκ είχαν μια τέλεια ζωή.

“Είχαμε πάντα τις ίδιες αξίες. Αλλά δεν είμαστε τέλειοι, κάνουμε λάθη, αγωνιζόμαστε σαν άλλα ζευγάρια, διαφωνούμε για τα πράγματα, έχουμε μέρες όπου δεν μας αρέσει ο ένας τον άλλον “.

Πηγή: BBC

File Photo: Channing Tatum (L) and wife Jenna Dewa (R) arrive for the 87th annual Academy Awards ceremony at the Dolby Theatre in Hollywood, California, EPA, MIKE NELSON
File Photo: Channing Tatum (L) and wife Jenna Dewa (R) arrive for the 87th annual Academy Awards ceremony at the Dolby Theatre in Hollywood, California, EPA, MIKE NELSON

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: