Στη χθεσινή εμφάνιση του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου στο Κοινοβούλιο, κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας του σώματος, όπου και ψηφίστηκε, με 223 ψήφους υπέρ και μία ψήφο «παρών», η άρση της ασυλίας του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και δύο άλλων βουλευτών του κόμματος, αναφέρεται ανταπόκριση του Στέλιου Μπούρα που καταχωρείται στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας Wall Street Journal με τίτλο Golden Dawn Leader Accuses Greek Government of Trying to Split Party.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος της Ελλάδας «Χρυσή Αυγή», κατά την πρώτη εμφάνισή του στη Βουλή από τη σύλληψή του πριν από περίπου 8 μήνες, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επιχειρεί να διαλύσει το κόμμα του προκειμένου να αποκομίσει πολιτικά οφέλη.

Σε μια θορυβώδη, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, συνεδρίαση σήμερα Τετάρτη, οι Έλληνες βουλευτές έδωσαν το πράσινο φως για επιπλέον κατηγορίες κατά του κ. Μιχαλολιάκου και δύο ακόμα βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αναφορικά με την κατοχή όπλων, επισημαίνεται στο δημοσίευμα και παρατίθεται ο ισχυρισμός του κ. Μιχαλολιάκου ότι τα χωρίς άδεια πυροβόλα όπλα που βρέθηκαν στην κατοικία του, προορίζονταν για «την προσωπική του προστασία και ότι ο ίδιος έχει υπάρξει στόχος τρομοκρατών».

http://online.wsj.com/articles/golden-dawn-leader-accuses-greek-government-of-trying-to-split-party-1401906557 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: