Ανευ προηγουμένου οχετός και απειλές από τους ναζί της Χ.Α.




Υβρεις εναντίον του ιδρυτή της ιστοσελίδας μας, Μιχάλη Ιγνατίου, εκτοξεύει η ιστοσελίδα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Την ίδια στιγμή, η ιστοσελίδα μας κατακλύστηκε από πολλά υβριστικά μηνύματα μελών της Χ.Α., στα οποία κυριαρχούσαν οι απειλές εναντίον του Μιχ. Ιγνατίου.

Πριν από τον απαράδεκτο χαρακτηρισμό του “Αμερικανομπολσεβίκου”, που δημοσίευσαν ως απάντηση δήθεν στο κείμενό του, της περασμένης Κυριακής στο “Εθνος της Κυριακής”, κάποιος ανόητος με το όνομα Γιώργος Μάστορας ξεπέρασε και τον χειρότερο εαυτό των μελών της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης. Εγραψε τα παρακάτω:

“Ο γνωστός υβριστής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τις ΗΠΑ, Μιχάλης Ιγνατίου, ανά τακτά χρονικά διαστήματα δείχνει το πόσο «δημοκράτης» είναι, με τα όσα εκστομίζει εις βάρος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού «Επίκαιρα», και αφού προηγουμένως συγχαίρει (άλλοι θα λέγανε ότι γλείφει) τον Σαμαρά, γράφει τα εξής:

«Πιστώνω στον πρωθυπουργό τη μάχη εναντίον της ναζιστικής οργάνωσης και δεν θα πιστέψω τον κ. Μπαλτάκο, που ισχυρίστηκε ότι έκλεισε στη φυλακή τους ηγέτες της για κομματικούς και πολιτικούς λόγους. Έτυχε να βρεθώ με άλλους συναδέλφους στον ίδιο χώρο με τον πρωθυπουργό όταν πληροφορήθηκε ότι ο Μιχαλολιάκος δεν θα αποφυλακιζόταν και ήταν φανερό, σε μένα τουλάχιστον, ότι τα στοιχεία ήταν πολύ ισχυρά και απεδείκνυαν πέραν πάσης αμφιβολίας πως η Χρυσή Αυγή είναι και ναζιστική και εγκληματική οργάνωση. Το προηγούμενο βράδυ συναντήθηκε με έναν εκ των μεγαλύτερων υποστηρικτών της Ελλάδας στην αμερικανική Γερουσία, στον οποίο εξήγησε με λεπτομέρειες τις γνωστές πλέον και σε εμάς αποδείξεις που αποκάλυψε η εφημερίδα Έθνος σε σειρά δημοσιευμάτων της. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι πολίτες και ιδιαίτερα οι παρασυρμένοι οπαδοί της Χρυσής Αυγής, είναι ότι ο άρρωστος εθνικισμός και ο δήθεν πατριωτισμός που πουλά η ναζιστική οργάνωση – ενώ όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε, λένε, προδότες –  είναι στάχτη στα μάτια των Ελλήνων πολιτών. Ορισμένοι υπηρετούν σκοπούς εχθρών της Ελλάδας. Κι αυτοί δεν είναι οι Αμερικανοί…»

Το ενδιαφέρον των λεγομένων του Ιγνατίου εστιάζουν καταρχάς στο γεγονός ότι βρισκόταν «στον ίδιο χώρο με τον πρωθυπουργό, όταν πληροφορήθηκε ότι ο Μιχαλολιάκος δεν θα αποφυλακιζόταν», μαζί με άλλους δημοσιογράφους. Επομένως, η εμπάθεια του Ιγνατίου εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εξηγείται και από το γεγονός ότι βρίσκεται κοντά με τον Σαμαρά. Στην συνέχεια μας πληροφορεί ότι το προηγούμενο βράδυ συναντήθηκε ο Σαμαράς με κάποιον «εκ των μεγαλύτερων υποστηρικτών της Ελλάδας στην αμερικανική Γερουσία». Όνομα δεν έχει ο τύπος αυτός; Ή μήπως τελικά έχει άλλη ιδιότητα ο «υποστηρικτής» της Ελλάδας;

Σχετικά με τις «αποδείξεις» που ισχυρίζεται ο Ιγνατίου, ότι ο Σαμαράς έδειχνε, δεν ήταν τίποτα άλλο από τις τερατολογίες της φυλλάδας του Μπόμπολα με τους ψευδομάρτυρες και τα φαιδρά λεγόμενά τους. Όσο για το «δακρύβρεχτο» τελείωμα του Ιγνατίου δεν περιμέναμε τίποτα άλλο από τον προπαγανδιστή μιας ξενόδουλης κυβέρνησης, η οποία έχει ξεπουλήσει τα πάντα στους διεθνείς τοκογλύφους. Ειδικά, όμως, το ότι «ορισμένοι υπηρετούν σκοπούς εχθρών της Ελλάδας. Και αυτοί δεν είναι οι Αμερικανοί…» του το επιστρέφουμε στα μούτρα του.

Αν έχει το θάρρος, και φυσικά τα στοιχεία, ας μας πει ποιοι είναι αυτοί που εξυπηρετούν εχθρικούς σκοπούς, καθώς και ποιοι είναι αυτοί οι εχθροί. Όπως και να έχει η αμερικανολατρεία του μη «άρρωστου εθνικιστή» και «αληθινού πατριώτη» Ιγνατίου δεν κρύβεται. Αυτό, αν μη τι άλλο, επεξηγεί και τα κίνητρα των επιθέσεών του κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”.

ÓÔÉÃÌÉÏÔÕÐÁ ÁÐÏ ÔÇÍ ÓÕÍÈÅÓÇ ÔÇÓ ÍÅÁÓ ÂÏÕËÇÓ // ÏÉ ÂÏÕËÅÕÔÅÓ ÔÇÓ ×ÑÕÓÇÓ ÁÕÃÇÓ (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Είχε προηγηθεί και άλλο λιβελλογράφημα, ανώνυμου υπαλλήλου της ναζιστικής οργάνωσης, το οποίο ανέφερε τα εξής:

Βυθισμένος στην απόγνωση και την απελπισία, όπως ακριβώς και το διεφθαρμένο και αντεθνικό Καθεστώς το οποίο υπηρετεί, ο δημοσιογράφος Μ. Ιγνατίου επιχειρεί κατά τρόπο δόλιο και ύπουλο να αναμίξει το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή με τον φερόμενο ως ζάμπλουτο επιχειρηματία Αρτέμιο Σώρρα, σε μια προφανή απόπειρα να απαξιώσει με ψεύδη και άθλιες συκοφαντίες την φερεγγυότητα και αξιοπιστία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Επιπλέον όμως, αφήνει να εννοηθεί δίχως περιστροφές, πως οι αμερικανοσιωνιστές έχουν απαιτήσει την απαγόρευση τόσο της “Χρυσής Αυγής” όσο και της “Εθνικής Αυγής”, προαναγγέλλοντας έμμεσα νέες πολιτικές διώξεις.

Από το περιοδικό «Επίκαιρα», ο ντελάλης των αμερικανικών συμφερόντων Ιγνατίου, εξαπολύει μύδρους κατά του Α. Σώρρα, τον οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ εμφανίζει ως «συνεργάτη» της Χρυσής Αυγής. Γράφει ο φαιδρός δημοσιογραφίσκος, τυφλωμένος από απύθμενο μίσος για το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, κατηγορώντας τον επιχειρηματία: «…δεύτερον: διότι προσφέρθηκε να γίνει όχημα ώστε να βγει από το μεγάλο αδιέξοδό της η ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή».

Βεβαίως ο κοινός συκοφάντης του αισχίστου είδους Ιγνατίου δεν μπαίνει καν στον κόπο να τεκμηριώσει κατά ποιο τρόπο συνδέεται το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα με τον εν λόγω επιχειρηματία. Πολύ περισσότερο όμως, θα ήταν πρέπον να εξηγήσει ο «αντικειμενικός» δημοσιογράφος ποιό ακριβώς είναι το «μεγάλο αδιέξοδο» της Χρυσής Αυγής, στο οποίο αναφέρεται. Μάλλον δεν του έχουν μεταφερθεί καλά τα μαντάτα από Ελλάδα: το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα προελαύνει τόσο δημοσκοπικά, όσο κυρίως σε όλα τα κοινωνικά στρώματα του Λαού μας, μοιράζοντας εγκεφαλικά στο τυραννικό Καθεστώς, τα διεφθαρμένα και ανθελληνικά κόμματα και φυσικά τους στρατευμένους δημοσιογράφους της διαπλοκής.

Η αθλιότητα του Ιγνατίου συνεχίζεται με νέα αναφορά στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, ψευδέστατη και αυτή τη φορά: «ο εν λόγω κύριος (αναφέρεται στον επιχειρηματία) έλαβε με έγκριση του υπουργού Πολιτισμού το Μέλαθρον Θεσσαλονίκης για να παρουσιάσει δήθεν χορευτικά συγκροτήματα της Μακεδονίας, του Πόντου και της Ηπείρου, ενώ στην πραγματικότητα θα μαζέψει κόσμο για να ανακοινώσει το κόμμα που πριν τις ευρωεκλογές θα αποτελέσει το όχημα για τη ναζιστική οργάνωση, όταν απαγορευθεί και το νέο της όνομα. Είναι τόσο απλά, αλλά και τόσο σοβαρά, τα πράγματα. Ο εν λόγω κύριος, που βρίσκεται πίσω από την τεράστια απάτη των 600 δισ. δολαρίων, έπρεπε να βρίσκεται στον Κορυδαλλό μαζί με τον Μιχαλολιάκο, και όχι η ίδια η κυβέρνηση να του παραχωρεί ένα χώρο που ανήκει στο λαό για να δημοσιοποιήσει τις παρανομίες του».

Για το «κόμμα-όχημα» του κυρίου Σώρρα, κάθε σχόλιο είναι περιττό. Η σοβαρότητα της «είδησης» είναι παρόμοιου επιπέδου με τη «σοβαρότητα» της πηγής της. Παρά ταύτα, εγείρει σοβαρά ερωτήματα το γεγονός πως ο Ιγνατίου έχει ήδη «απαγορεύσει» την Χρυσή Αυγή, ενώ πλέον προδικάζει απαγόρευση και της “Εθνικής Αυγής”. Διαθέτει ο κύριος Ιγνατίου μαντικές ικανότητες ή μήπως τα αφεντικά του στην Ουάσιγκτον τον έχουν ενημερώσει πως έχει απαιτηθεί από την ψοφοδεή Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή και το νεοσυσταθέν κόμμα της Εθνικής Αυγής;

Εκεί βεβαίως που υπερβαίνει κάθε όριο θράσους είναι το σημείο όπου ισχυρίζεται πως ο επιχειρηματίας «θα έπρεπε να βρίσκεται στον Κορυδαλλό μαζί με τον Μιχαλολιάκο». Μα κύριε Ιγνατίου, παριστάνετε τον αφελή ή μήπως δεν ενημερωθήκατε από τα σιωνιστικά σας αφεντικά πως ο Αρχηγός του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος βρίσκεται παράνομα και αντισυνταγματικά προφυλακισμένος, πολιτικά διωκόμενος επειδή είναι Έλληνας Εθνικιστής; Τους απατεώνες που υπονοείτε, τους γνωρίζετε επί δεκαετίες και σιωπούσατε -για λόγους που αντιλαμβάνονται άπαντες- όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων σας, εξαπατώντας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση τον Ελληνικό Λαό.

Καθώς αποδεικνύεται από το μέγεθος της φαιδρότητας και της χυδαίας χαιρεκακίας, η εργολαβία της συκοφάντησης και της λάσπης κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή αποτελεί μια εξόχως επικερδή επιχείρηση τόσο για πολιτικά ανδρείκελα, όσο και για τους τσαρλατάνους της δημοσιογραφίας. Εντούτοις, η είδηση από το παραλήρημα Ιγνατίου, είναι η δημοσιοποίηση, δίκην  ειλημμένης απόφασης, της απαγόρευσης της Χρυσής Αυγής αλλά και της νεοσυσταθείσης Εθνικής Αυγής.

Χρειάζεται κανείς περαιτέρω στοιχεία για να κατανοήσει πως η πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής είναι απαίτηση του ξένου παράγοντα, την οποία πρόθυμα και υπάκουα εκτελεί η αντεθνική κυβέρνηση και τα πλήρως ελεγχόμενα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου;”

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η απάντηση του Μιχάλη Ιγνατίου είναι ότι η Χ.Α. αντιπροσωπεύει το χείριστο είδος φασισμού και συνάμα αποτελεί κίνδυνο-θάνατο για την Δημοκρατία μας. Είναι απαραίτητη η σύμπνοια όλων των δημοκρατικών κομμάτων, τα οποία πρέπει να βρουν το κουράγιο και τη δύναμη για να την θέσουν εκτός νόμου. Η θέση των ηγετικών στελεχών της, είναι ΜΟΝΟ στη φυλακή. Η Πολιτεία πρέπει τέλος πάντων να αποφασίσει ότι οι εχθροί της Δημοκρατίας πρέπει να απομονώνονται και να μην τους επιτρέπουμε να καπηλεύονται το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας. Οσοι γεννηθήκαμε στην Κύπρο, Ελληνες του νησιού, έχουμε ένα λόγο παραπάνω να πολεμάμε την ιδεολογία τους. Είναι υποστηρικτές της Χούντας, η οποία φέρει όλη την ευθύνη για την εισβολή της 20ης Ιουλίου 1974, και τη συνεχιζόμενη -μέχρι και σήμερα- κατοχή του 40% του ελληνικού Νησιού της Αφροδίτης.

ΕΠΙΣΗΣ: Είμαι ένας “αμερικανομπολσεβίκος” για τους ναζί της Χ.Α.: http://mignatiou.com/2014/05/ime-enas-amerikanompolsevikos-gia-tous-nazi-tis-ch-a/

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: