Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό: Συμμετέχει στη συνεδρίαση και το ΕΛΑΜ




Ξεκίνησε στις εννιά και μισή η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου που αποτελεί συνέχεια αυτής που έγινε την περασμένη Δευτέρα κατά την οποίαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε τους πολιτικούς αρχηγούς για τα τεκταινόμενα στο δείπνο της 6ης Ιουλίου στο Κραν Μοντάνα.

Στη σημερινή συνεδρίαση αναμένεται να γίνει ανασκόπηση της κατάστασης και ανταλλαγή απόψεων για τα επόμενα βήματα.

Στη συνεδρίαση σήμερα παρευρίσκεται για πρώτη φορά εδώ και καιρό και το ΕΛΑΜ με τον Πρόεδρό του Χρίστο Χρίστου. Το ΕΛΑΜ απείχε από τις συνεδριάσεις αντιδρώντας στους χειρισμούς του Προέδρου Αναστασιάδη στο Κυπριακό.

Συμμετέχουν ο Πρόεδρος της κυπριακής Βουλής Δημήτρης Συλλούρης, ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, ο πρώην Πρόεδρος Γιώργος Βασιλείου, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, ο αντιπρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη Πόλυς Παλλήκαρος, ο πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης και ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος και ο υφυπουργός Παρά τω Προέδρω Βασίλης Πάλμας.

Το Εθνικό θα συνέλθει και αύριο, παρουσία του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά.

17/07/2017 09:56 – ΚΥΠΕ – Kυριακή Χριστοδούλου – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: