Συνεχίζεται το θρίλερ με την απαγωγή της 4χρονης: Αξιολογείται νέο email του πάτερα




Εμφανίστηκε και πάλι μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος ο Νορβηγός πατέρας της 4χρονης, η οποία απήχθη πριν δύο βδομάδες έξω από το νηπιαγωγείο της στη Λευκωσία, θολώνοντας περισσότερο τα νερά.

Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, με νέο email που απέστειλε στη μητέρα της Μαρί Ελένης το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, της γνωστοποιεί ότι είναι καλά και πως η απόφασή του είναι να φύγουν για τη Νορβηγία.

Την αποστολή του νέου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκάλυψε χθες ο δικηγόρος της μητέρας του κοριτσιού, Λάρης Βραχίμης, προσθέτοντας ότι αμέσως ενημερώθηκαν οι ανακριτές.

Ως γνωστόν, ο Νορβηγός Leif Torkel Grimsrud, ο οποίος θεωρείται από την Αστυνομία ως ο εγκέφαλος της απαγωγής, είχε επικοινωνήσει ηλεκτρονικώς με την πρώην συμβία του την ημέρα της απαγωγής στις 27 Απριλίου, πληροφορώντας την ότι η κόρη τους είναι μαζί του και πως σε μια βδομάδα θα επικοινωνούσε με τους δικηγόρους του για να διευθετήσουν την κηδεμονία της.

Το νέο email τέθηκε ενώπιον των εμπειρογνωμόνων του ηλεκτρονικού εγκλήματος σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν τα ηλεκτρονικά ίχνη του αποστολέα, όπως έγινε και την πρώτη φορά χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: