Οικολόγοι: Γιατί οι λαλίστατοι Νεοφύτου-Κυπριανού απέκρυψαν τις συναντήσεις με Ακιντζί;




“Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ να εξυπηρετήσουν τις επιθυμίες Ακιντζί φαίνεται ότι δεν τον έπεισαν, ώστε να επιστρέψει άμεσα στις συνομιλίες”, αναφέρουν οι Οικολόγοι.

“Για θετική αντίδραση σε πρόσκληση για κοινωνική συνάντηση μίλησε ο εκπρόσωπος του Ακιντζί, αφού τώρα θέλει να ψηφιστεί πρώτα η πρόταση του ΔΗΣΥ στη Βουλή και μετά να κάτσει στο τραπέζι των συνομιλιών.

“Όσο περνάνε οι ημέρες μάλιστα, νέες πληροφορίες έρχονται από τα κατεχόμενα και εφόσον ισχύουν θα πρέπει να προβληματίσουν το Προεδρικό που φαίνεται να έχει χάσει την πρωτοβουλία των κινήσεων στις συνομιλίες.

“Ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “Το ποντίκι” επισκέφτηκε τον Ακιντζί στο λεγόμενο “προεδρικό” και όπως φαίνεται δεν ήταν μία συνάντηση που αφορούσε θέματα που αφορούν τα δυο επιμελητήρια, αλλά φαίνεται να έχουν συζητηθεί και θέματα των συνομιλιών.

“Επίσης ο κ. Μπουρτζιού ισχυρίσθηκε ότι έγινε συνάντηση και του Άντρου Κυπριανού με τον κ. Ακιντζί.

“Πως αισθάνεται άραγε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ο οποίος έχει αντικατασταθεί στην πρωτοβουλία των κινήσεων από το δίδυμο Νεοφύτου-Κυπριανού;

“Γιατί οι λαλίστατοι – κατά τα άλλα – Νεοφύτου – Κυπριανού απέκρυψαν τις συναντήσεις;

“Καλούμε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να αποδοκιμάσει την εμπλοκή τρίτων στις συνομιλίες και να ζητήσει εξηγήσεις από τις ηγεσίες του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ. Ο λαός δεν εξέλεξε τους αρχηγούς των δύο κομμάτων για να διαπραγματεύονται”, καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 24/03/2017 11:41

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: