Για σκάνδαλο Καλογρίτσα ομιλεί ο Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν ήταν …τίποτα το σκάνδαλο Κοσκωτά




«Το σκάνδαλο Κοσκωτά ήταν 10 δισ., τα δάνεια Καλογρίτσα 30 δισ. σε δραχμές… Είναι τριπλάσια από του Κοσκωτά. Μιλάμε για έναν κύριο, ο οποίος πήρε δάνεια ύψους 100 εκατ. ευρώ, με τα πιο χαμηλά επιτόκια που έχει φανταστεί ποτέ Έλληνας, με 2,75%, κι όχι μόνο αυτό, ζητά και καινούργιο δάνειο», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ και επικαλούμενος και ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, σύμφωνα με το οποίο η εταιρεία του κ. Καλογρίτσα ζητούσε επιπρόσθετη χρηματοδότηση τον Ιανουάριο με «απειλητική» επιστολή της, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε: «Είναι δυνατόν να βγαίνει και να μιλάει στη Βουλή για διαπλοκή ο κ. Τσίπρας; Σπάσανε σε κομμάτια την Πατρών-Πύργου για να έχει δυνατότητα συμμετοχής στα έργα ο κ. Καλογρίτσας, αλλά δεν έχει χρήματα για να κάνει τα έργα και ζητεί πάλι δάνειο!».

Επίσης, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, τονίζοντας ότι «μας κυβερνούν λασπολόγοι και ασήμαντα ανθρωπάκια» και επεσήμανε: «Ο πρωθυπουργός έκανε τριήμερο αποκριάς με τον κ. Πολάκη. Ποιος άνθρωπος κάνει παρέα που λασπολογεί τους αντιπάλους του χωρίς στοιχεία;».

«Είναι ο κολλητός του Τσίπρα… έχουν εξαφανίσει τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, που είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

01/03/2017 13:19
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: