Προκαλεί η Τουρκία γιορτάζοντας την επέτειο ιδρύσεώς της και στα κατεχόμενα – Τουρκικά υποβρύχια σε Αμμόχωστο και Κερύνεια για τους εορτασμούς της 29ης Οκτωβρίου

FILE PHOTO: A Turkish sailor fastens the rope of submarine “Inonu” after mooring at the Ukrainian Navy base Novooziornoje . ANA-MPA




Προσαρτημένο έδαφος δείχνει για άλλη μια φορά ότι θεωρεί η Άγκυρα το κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου και επεκτείνει σε αυτό τους εορτασμούς για την επέτειο της ιδρύσεώς της.

Τουρκικά στρατιωτικά υποβρύχια θα βρίσκονται στα κατεχόμενα και θα είναι ανοικτά για το κοινό που θέλει να τα επισκεφθεί στις 29 Οκτωβρίου, στα πλαίσια των εορτασμών για την 101η επέτειο από την ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας το 1923, όπως μεταδόθηκε στα κατεχόμενα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, στο κατεχόμενο λιμάνι της Αμμοχώστου θα βρίσκεται το υποβρύχιο TCG Imbat P-335 ενώ στο κατεχόμενο λιμάνι της Κερύνειας το τουρκικό υποβρύχιο, T.C.G. PREVEZE S-353.

Με πληροφορίες μέσω ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Οι κατοχικοί επιδιώκουν de facto λύση δύο κρατών στο κυπριακό – Να αναγνωρίσει το ψευδοκράτος καλεί τη διεθνή κοινότητα ο Τούρκος «πρέσβης»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: