Ο κατοχικός Τατάρ συνάντησε τον Χακάν Φιντάν στην Άγκυρα: Έλαβε οδηγίες από το καθεστώς εφ’ όλης της ύλης για κυπριακό, υφαλοκρηπίδα

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Χακάν Φιντάν με τον κατοχικό ηγέτη Ερσίν Τατάρ Via X Mfa Turkiye




Συνάντηση με τον κατοχικό ηγέτη, Ερσίν Τατάρ, είχε χθες Κυριακή ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Χακάν Φιντάν, στην Άγκυρα, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του τουρκικού Υπουργείου στο Χ, με φωτογραφία των δύο ανδρών.

Ενώ οι περισσότερες τουρκικές εφημερίδες δεν δίνουν καμιά πληροφορία για το περιεχόμενο της συζήτησης, η εθνικιστική εφημερίδα “Γενί Ακίτ” αναφέρει ότι «συζητήθηκαν η κυριαρχία της «τδβκ» (σ.σ. ψευδοκράτους) στο νησί, τα έργα φυσικού αερίου στην ανατολική Μεσόγειο, η υφαλοκρηπίδα, η ενίσχυση της αναγνώρισης της «τδβκ» στις διεθνείς πλατφόρμες, οι σχέσεις με άλλες χώρες και οι ‘διμερείς΄ σχέσεις” .

«Επιπλέον, συζητήθηκαν και τα σχέδια του Ισραήλ να εγκατασταθεί στο νησί μέσω της ‘ελληνοκυπριακής διοίκησης της νότιας Κύπρου’», σημειώνει η εφημερίδα.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ, Άννα Ανδρέου (ΚΥΠΕ/ΑΑ/ΜΚ)
Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

Τρισάθλιο ψευδέστατο τουρκικό δημοσίευμα σε βάρος της Κύπρου: Εθνικιστική εφημερίδα προσπαθεί να συνδέσει τη Λευκωσία με την πρόσφατη επίθεση του PKK στην Άγκυρα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: