Μαθητές λυκείων στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε κλαμπ της λεωφόρου Βουλιαγμένης– Συνελήφθη ο υπεύθυνος του καταστήματος για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο

FILE PHOTO: Φυάλες με αλκοόλ EPA/NIC BOTHMA




Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να μεταφερθούν τις πρώτες πρωινές ώρες, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οκτώ ανήλικοι μαθητές, μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε νυχτερινό κέντρο.

Τα παιδιά τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι από 15 έως 17 ετών, συμμετείχαν σε προγραμματισμένη χοροεσπερίδα σχολείων σε κλαμπ στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Πρόκειται για μαθητές σχολείων, από τα Βόρεια Προάστια.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο μετά τις 2.00 τα ξημερώματα 8 μαθητές λυκείου που συμμετείχαν στην εκδήλωση, ένιωσαν ξαφνική αδιαθεσία. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τους ανήλικους και τους μετέφερε σε νοσοκομεία.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, συνελήφθη ο 20χρονος υπεύθυνος του κέντρου διασκέδασης με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με πηγές από το ιατρικό ρεπορτάζ, πέντε παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αγία Σοφία. Ένας μαθητής χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην μονάδα εντατικής θεραπείας και πλέον αναμένεται να μεταφερθεί σε απλό δωμάτιο.

Άλλος ένας έχει πάρει εξιτήριο και οι υπόλοιποι τρεις θα πάρουν εξιτήριο εντός της ημέρας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ertnews.gr

Συναγερμός για παρατεταμένη ανομβρία και λειψυδρία στην Αττική: Σενάρια για μεταφορά νερού από τη Λίμνη Κρεμαστών και τη δημιουργία μονάδων αφαλάτωσης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: