Ομιλούν όλοι, κραυγάζει και ο Αβέρωφ Νεοφύτου: Δέκα χρόνια συγκυβερνήτης δεν έκανε απολύτως τίποτα για τη λύση του Κυπριακού, τώρα …ανησυχεί και φωνασκεί!!!

FILE PHOTO: Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε με τον τέως Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, στο Πολιτικό Γραφείο του Νίκου Χριστοδουλίδη, Λευκωσία. Credit: ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ




Αιχμές αφήνει εναντίον του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗΣΥ) και τέως Πρόεδρος του κόμματος, Αβέρωφ Νεοφύτου, αναφορικά με τον τρόπο που διαχειρίζεται επικοινωνιακά το ζήτημα του Κυπριακού.

Ποιος ομιλεί; Μα ο ο γνωστός ηττημένος Αβέρωφ, ο οποίος ήταν δέκα χρόνια συγκυβερνήτης με τον τέως Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, και δεν έπραξε το παραμικρό για τη λύση του Κυπριακού. Έπρεπε να πάνε στο Κραν Μοντανά για να καταλάβουν ότι η Τουρκία δεν κάνει ούτε ένα βήμα πίσω.

Ας διαβάσουμε τις ανοησίες που γράφει ο Αβέρωφ Νεοφύτου σε ανάρτηση του στο X:

Στην διπλωματία εάν θες κάτι να πετύχεις διαβουλεύεσαι με εμπιστευτικό τρόπο, σέβεσαι το ρόλο των διαμεσολαβητών και δεν θριαμβολογείς ότι σύρεις την άλλη πλευρά στους δικούς σου όρους.

Εαν επιδιώκεις την επιτυχία, αφήνεις κατά μέρος τα μεγάφωνα, τις διαρροές και τις συνεντεύξεις. Τονίζω: εάν θες επιτυχία…

« Δίκη μου η πρόταση για τα 3 τραπέζια. Δίκη μου η πρωτοβουλία για την διευρυμένη διάσκεψη πριν το τέλος του χρόνου». Αυτά διατυμπανίζει ο ΠτΔ.

Καταδίκη από Αμερικανούς βουλευτές της εμπρηστικής ρητορικής του Ερντογάν: Στηρίζουν το Ισραήλ, ζητούν από τον Άντονι Μπλίνκεν να συνετίσει την Τουρκία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: