Eνας άνδρας κλειδώθηκε στο σπίτι γιατρού στο Περιστέρι και απειλεί να αυτοκτονήσει: Επί τόπου αστυνομικές δυνάμεις και διαπραγματευτής

File photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Σε εξέλιξη βρίσκεται περιστατικό στο Περιστέρι, όπου ένας άνδρας έχει κλειδωθεί μέσα σε σπίτι και απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο πριν τις 11:00, ένας ελαιοχρωματιστής πήγε σε σπίτι γιατρού που βρίσκεται επί της οδού Καλειδώνος, προκειμένου να το βάψει. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός είχε δώσει στον ελαιοχρωματιστή τα κλειδιά του σπιτιού.

Στη συνέχεια, όμως, οι δύο άνδρες είχαν μία λογομαχία και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ζήτησε από τον ελαιοχρωματιστή να αφήσει τα κλειδιά και να φύγει. Ο άνδρας κλειδώθηκε μέσα στο διαμέρισμα και απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει.

Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις και ειδικός διαπραγματευτής, ο οποίος προσπαθεί να πείσει τον ελαιοχρωματιστή να παραδοθεί.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Στο μισό φέτος η συγκομιδή του κάστανου στην Ελλάδα λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών: Αναμένεται αύξηση της τιμής, όπως επίσης και στα καρύδια

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: