Με το δεξί μπήκαν στην σεζόν οι Μπακς: Αντετοκούνμπο – Λίλαρντ έφεραν τη νίκη στην πρεμιέρα των «Ελαφιών» στο ΝΒΑ έναντι των Σίξερς [videos]

FILE PHOTO: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε παλιότερο αγώνα EPA, KAMIL KRZACZYNSKI




Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ σημείωσε 30 πόντους, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόσθεσε 25 και οι Μιλγουόκι Μπακς νίκησαν τους Σίξερς με 124-109, στην Φιλαδέλφεια, στην πρεμιέρα της σεζόν για τις δύο ομάδες το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Λίλαρντ σημείωσε 15 πόντους στην τρίτη περίοδο και ολοκλήρωσε τον αγώνα με 6/12 τρίποντα, εννέα ριμπάουντ και έξι ασίστ.

Από την πλευρά του ο «Giannis» είχε 8/11 δίποντα, 9/16 βολές, 14 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 μπλοκ και 3 λάθη σε 31 λεπτά συμμετοχής.




Οι Τόρεαν Πρινς και Μπόμπι Πόρτις σημείωσαν από 16 πόντους για τους Μπακς, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 16 τρίποντα.

Ο Ταϊρίς Μάξεϊ είχε 25 πόντους και ο Άντρε Ντράμοντ είχε 13 πόντους και 11 ριμπάουντ για την Φιλαδέλφεια, η οποία αγωνίστηκε χωρίς τους τραυματίες Τζόελ Εμπίντ και Πολ Τζορτζ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τραυματισμούς στο γόνατο.

Συναρπαστικό ματς διεξήχθη στο Ίνγκλγουντ, όπου οι Σανς επικράτησαν στην παράταση των Κλίπερς με 116-113 (κ.α. 103-103) στο πρώτο επίσημο παιχνίδι στο νέο γήπεδο των Κλίπερς, “Intuit Dome”.




Ο Κέβιν Ντουράντ σημείωσε 25 πόντους και ο Μπράντλι Μπιλ πρόσθεσε 24 για τους Σανς ενώ για τους γηπεδούχους ο Τζέιμς Χάρντεν είχε 29 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Ο ύπατος εξευτελισμός της Μπαγερν Μονάχου στο Champions League (video): «Όργια» του Βραζιλιάνου Ραφίνια (πέτυχε χατ τρικ) στο 4-1 της Μπαρτσελόνα επί της γερμανικής ομάδας

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: