Conference League – League Phase: Με Σπόραρ η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αυριανό αγώνα με την Τσέλσι στο Λονδίνο

FILE PHOTO: Ο παίκτης του Παναθηναϊκού Αντράζ Σπόραρ (Α) και ο παίκτης του ΠΑΟΚ Ντάγκλας Αουγκούστο (Δ) διεκδικούν την μπάλα, κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ για τους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, στο στάδιο Απόστολος Νικολαΐδης στην Αθήνα, την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τετάρτης (23/10) στο ΟΑΚΑ την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού (24/10, 19:45) αγώνα με την Τσέλσι για την 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή και τον Αντράζ Σπόραρ.

Ο 30χρονος διεθνής Σλοβένος επιθετικός ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε, προπονήθηκε σε φουλ πρόγραμμα και «μπήκε» στην αποστολή για το μεγάλο ματς με τους «μπλε» του Λονδίνου.

Ο Φίλιπ Μαξ συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φώτης Ιωαννίδης. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αλόνσο ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα της αποστολής για το παιχνίδι της Πέμπτης (24/10).

Σε αυτή βρίσκονται οι:

Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Φικάι, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Μπρέγκου, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Νταμπίζας, Τζούριτσιτς και Αράο.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Youth League: Mε «πεντάρα» κλείδωσε την πρόκριση ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του στη φετινή διοργάνωση

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: