Απάντηση συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά στον πρωθυπουργό: «Ο πραγματικός λόγος της επίθεσης βρίσκεται στα “ήρεμα νερά” με την Τουρκία»

FILE PHOTO: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (Α) και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς (Δ) συνομιλούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που σηματοδοτεί την έναρξη λειτουργίας του “Ιδρύματος Αντώνης Σαμαράς”, Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ




«Ο πραγματικός λόγος της επίθεσης του Κυρ. Μητσοτάκη στον Αντώνη Σαμαρά «βρίσκεται στα “ήρεμα νερά” με την Τουρκία» αναφέρουν σε δήλωσή τους, συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Α. Σαμαρά, με αφορμή τη σημερινή τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη Βουλή και την αιχμή που άφησε για χαριεντισμούς του κ. Σαμαρά με τον Νίκο Παππά.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Είναι προφανές ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης επιτίθεται στον κ. Σαμαρά όχι επειδή χαιρέτησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έτυχε να καθίσει δίπλα του σε δημόσια εκδήλωση… Άλλωστε η δήλωση του κ. Σαμαρά για τη σκευωρία Novartis, ότι θα πάει όλους τους υπεύθυνους “μέχρι τέλος”, ισχύει στο ακέραιο.

Ο πραγματικός λόγος βρίσκεται στα “ήρεμα νερά” με την Τουρκία που διαταράσσονται καθημερινά πλέον, μέσα από αλλεπάλληλες προκλήσεις. Όπως αυτή μόλις τώρα, με τη νέα Navtex της Τουρκίας. Που μας ανακοίνωσε ότι όχι μόνον η Κάσος, αλλά ούτε η Λέσβος, ούτε και η Χίος έχουν υφαλοκρηπίδα!

Ας ασχοληθούμε λοιπόν με τα σοβαρά, στα σύνορά μας. Χωρίς άλλους επικίνδυνους πραγματικά χαριεντισμούς, βραχύβια “σύμφωνα φιλίας” και υποκλίσεις».

Καταλήγοντας, πηγές προσκείμενες στον πρώην πρωθυπουργό επεσήμαναν ότι «άλλωστε η δήλωση του κ. Σαμαρά για τη σκευωρία Novartis, ότι θα πάει όλους τους υπεύθυνους “μέχρι τέλος”, ισχύει στο ακέραιο».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη δευτερολογία του σήμερα στη Βουλή δήλωσε ότι δεν αναγνωρίζει τον Νίκο Παππά ως αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και άφησε αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά.

«Δεν αναγνωρίζω ως εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης έναν πολιτικό καταδικασμένο με 13-0 για παράβαση καθήκοντος από το ειδικό δικαστήριο. Ούτε θα συνομιλήσω μαζί του, ούτε θα χαριεντιστώ μαζί του» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Σαμαράς είχε χαιρετηθεί με τον Νίκο Παππά στο περιθώριο εκδήλωσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών την περασμένη εβδομάδα.

Με πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

«Φωτιά» στη Βουλή: «Δεν αναγνωρίζω ως εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης έναν καταδικασμένο», είπε για την αποχώρησή του ο Μητσοτάκης * Και προς Ανδρουλάκη, «έλα με φόρα!»…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: