Ενα πολύ μπερδεμένο αστέρι: Χρήση πολλών ναρκωτικών είχε κάνει ο τραγουδιστής των One Direction Λίαμ Πέιν πριν τη μοιραία βουτιά στο ξενοδοχείο του Μπουένος Άιρες [video]

FILE PHOTO A fan holds a photo of singer Liam Payne, who passed away on 16 October after falling from a third floor in a hotel, pay tribute to the artist at the Obelisco in Buenos Aires, Argentina, 17 October 2024. EPA/JUAN IGNACIO RONCORONI




Νέα στοιχεία για τον θάνατο του πρώην τραγουδιστή των One Direction Λίαμ Πέιν, έρχονται στη δημοσιότητα. Συγκεκριμένα η πρώτη τοξικολογική έκθεση έδειξε ότι βρέθηκε κοκαΐνη και άλλες ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό του.

Ο 31χρονος ποπ σταρ πέθανε πέφτοντας από μπαλκόνι τρίτου ορόφου στο ξενοδοχείο Casa Sur στο Μπουένος Άιρες, την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024.

Σύμφωνα με αξιωματούχο της Αργεντινής, μία προκαταρκτική τοξικολογική έκθεση που παραδόθηκε στους τοπικούς εισαγγελείς υποδηλώνει ενδείξεις ότι ο τραγουδιστής είχε κάνει χρήσης ναρκωτικών μεταξύ των οποίων ροζ κοκαΐνη και μεθαμφεταμίνη, όπως αναφέρει η Guardian.

Τα αρχικά αποτελέσματα δεν προσφέρουν, ωστόσο, ακριβή ένδειξη για τις ποσότητες των ναρκωτικών ουσιών στο αίμα του τραγουδιστή την ώρα του θανάτου του, ενώ τα τελικά τοξικολογικά αποτελέσματα δεν αναμένεται να δημοσιοποιηθούν για αρκετές εβδομάδες ακόμα.

Από την πλευρά τους, το ABC News και το TMZ ανέφεραν ότι ένα κοκτέιλ ναρκωτικών με την ονομασία «ροζ κοκαΐνη» – που περιείχε μεθαμφεταμίνη, κεταμίνη και MDMA – είχε βρεθεί κατά τη διάρκεια της μερικής αυτοψίας, μαζί με κρακ κοκαΐνη και βενζοδιαζεπίνη. Και τα δύο πρακτορεία επικαλέστηκαν ανώνυμες πηγές που γνωρίζουν τις προκαταρκτικές εξετάσεις.

Σε κατάσταση ημι-αναισθησίας

Οι αστυνομικοί της Αργεντινής εντόπισαν ναρκωτικά, αλκοόλ και σπασμένα αντικείμενα και έπιπλα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε ο Πέιν. Τα στοιχεία οδήγησαν την εισαγγελία να θεωρήσει ότι υπέστη νευρικό κλονισμό λόγω κατάχρησης ουσιών περίπου την ώρα της πτώσης του από το μπαλκόνι.

FILE PHOTO Geoff Payne (2-R), father of singer Lyam Payne, looks at a tribute to his son set up by fans in front of the hotel where he died, in Buenos Aires, Argentina, 18 October 2024. EPA/JUAN IGNACIO RONCORONI

«Ο Πέιν βρισκόταν σε κατάσταση ημι-αναισθησίας ή και ολικής αναισθησίας όταν έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου του» δήλωσε η εισαγγελία της χώρας, ενώ η αστυνομία είπε ότι υπέστη «εξαιρετικά σοβαρά τραύματα» από την πτώση.

Μάλιστα, λίγα λεπτά πριν από το θάνατό του, ο υπεύθυνος της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου φαίνεται να κάλεσε την αστυνομία λέγοντας πως «ένας επισκέπτης που έχει πάρει ναρκωτικά και αλκοόλ σπάει τα πάντα στο δωμάτιο».

Με πληροφορίες από Sky News, Guardian

Ένας κώδικας που δεν κατάφερε να «σπάσει» κανείς: Πέθανε στα 107 του ένας από τους τελευταίους Ινδιάνους Ναβάχο* Ο καταλυτικός του ρόλος στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: