«Τίποτα δεν θα με αποτρέψει, το Ισραήλ θα νικήσει τον πόλεμο»: Με μήνυμα στο «Χ» απάντησε ο Νετανιάχου στην επίθεση της Χεζμπολάχ κατά του σπιτιού του [βίντεο]

Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου σε βάση της Πολεμικής Αεροπορία. Φωτογραφία via Benjamin Netanyahu – בנימין נתניהו via Facebook




Σε δύο βίντεο που αναρτήθηκαν στα εβραϊκά και στα αγγλικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τη στοχοποίηση της κατοικίας του στην Καισάρεια από μη επανδρωμένο αεροσκάφος που απογειώθηκε από τον Λίβανο σήμερα το πρωί, ο πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου επιμένει ότι “τίποτα δεν θα τον αποτρέψει” και ότι το Ισραήλ “θα κερδίσει αυτόν τον πόλεμο”.

Βιντεοσκοπημένος ενώ περπατά σε ένα ηλιόλουστο πάρκο, φορώντας γυαλιά ηλίου και ένα μαύρο πουκάμισο πόλο, ο Νετανιάχου λέει στα εβραϊκά:

“Ξέρετε, πριν από δύο ημέρες εξουδετερώσαμε τον [ηγέτη της Χαμάς] Γιαχία Σινουάρ, όπως έχω πει, βρισκόμαστε σε έναν υπαρξιακό πόλεμο και συνεχίζουμε μέχρι τέλους.”

“Και θέλω να πω και κάτι άλλο, είμαι περήφανος για τους στρατιώτες μας, είμαι περήφανος για τους διοικητές μας και είμαι περήφανος για εσάς, τους πολίτες του Ισραήλ”, προσθέτει.

Στην αγγλική έκδοση, ο Νετανιάχου αποκαλεί τον Σινουάρ “τον εγκέφαλο τρομοκράτη του οποίου οι μπράβοι αποκεφάλισαν τους άνδρες μας, βίασαν τις γυναίκες μας και έκαψαν μωρά ζωντανά.”

“Τον εξουδετερώσαμε”, λέει ο πρωθυπουργός, “και συνεχίζουμε τη μάχη μας με τους άλλους τρομοκράτες εντολοδόχους του Ιράν”.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Μη επανδρωμένο αεροσκάφος εκτοξεύθηκε από το Λίβανο εναντίον κατοικίας του Νετανιάχου στην Καισάρεια: Δεν ήταν εκεί κανείς, δεν υπήρξαν θύματα

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: