Στην Ευελπίδων Ολγα Κεφαλογιάννη-Μίνωας Μάτσας για τα ασφαλιστικά μέτρα και την επιμέλεια των παιδιών μετά το χωρισμό [video]

FILE PHOTO Η υπουργός τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




Για τη Δευτέρα μετατέθηκε η αντιδικία Ολγας Κεφαλογιάννη και Μίνωα Μάτσα, καθώς τα ασφαλιστικά μέτρα που κατατέθηκαν δεν εκδικάστηκαν σήμερα, αλλά αναβλήθηκαν για τις 21 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καταθέσει και οι δύο αίτηση για έκδοση προσωρινής διαταγής που αφορά στη ρύθμιση του ζητήματος της επιμέλειας των ανήλικων παιδιών τους. Η Όλγα Κεφαλογιάννη ήταν πολύ φορτισμένη, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις που έκανε κλαίγοντας σε δημοσιογράφους. Παρών ήταν και ο Μίνωας Μάτσας, ο οποίος δεν έκανε κάποια δήλωση.

«Σας παρακαλώ! Ακούστε, εγώ είμαι εδώ μόνο για τα παιδιά μου, σας παρακαλώ πολύ. Σας παρακαλώ πολύ σεβαστείτε την ιδιωτικότητα και την οικογένειά μου, έχω δύο παιδιά τριών ετών και είμαι εδώ μόνο γι’ αυτά», είπε με λυγμούς η υπουργός Τουρισμού.

Στη «βροχή» ερωτήσεων που δέχτηκε από τους δημοσιογράφους, από την πλευρά του ο Μίνως Μάτσας απάντησε: «Ευχαριστώ πολύ… Ειλικρινά σας παρακαλώ! καλημέρα!»




Με πληροφορίες από Πρώτο Θέμα 

Νέα ιστορία φρίκης στη Θεσσαλονίκη: 68χρονος κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση της τετράχρονης εγγονής του

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: