Και άσχετη και έξαλλη και προκλητική: Γυναίκα στο Νιου Τζέρσι έσκιζε ελληνικές σημαίες θεωρώντας πως είναι Ισραηλινές * Κι όταν της το είπαν, ανέβασε το βίντεο στο Tik Tok [video]

Άναυδοι οι υπάλληλοι του ελληνικού σουβλατζίδικου παρατηρούν το “έπος” με τις δήθεν ισραηλινές σημαίες. Screenshot via X@iamMANOLIS/




Πολλά κιλά… βλακείας εκτοξεύθηκαν εναντίον ελληνικού εστιατορίου και της ελληνικής σημαίας στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ από μια γυναίκα που εν εξάλλω διαμαρτύρονταν για την “γενοκτονία του Ισραήλ” σκίζοντας και καταστρέφοντας ελληνικέ σημαίες.

Το “έπος” απαθανατίστηκε και στα social media έγινε διεθνές πάρτι τρολαρίσματος…

Το γεγονός ότι το εστιατόριο έφερε την επιγραφή “Greek gyros” δεν την βοήθησε μάλλον να καταλάβει τί κάνει καθώς μετά την παρέμβαση υπαλλήλων του καταστήματος μπορεί έκπληκτη να διαπίστωσε το λάθος της αλλά ουδόλως πτοήθηκε, αφού ανέβασε μόνη της το βίντεο του φιάσκου της στο Tik Tok.

Όπως καταγράφηκε στο σχετικό βίντεο, η γυναίκα ανέβηκε σε μία καρέκλα, ξήλωσε τις ελληνικές σημαίες από την πρόσοψη του εστιατορίου κι άρχισε να τις σκίζει, φωνάζοντας παράλληλα «Ελευθερώστε την Παλαιστίνη, είναι γενοκτονία».

«Τι κοιτάς; Ξέρεις τι είναι γενοκτονία; Σκοτώνουν παιδιά!» έλεγε η γυναίκα στην κοπέλα που καθόταν στο ταμείο και παρακολουθούσε έκπληκτη το περιστατικό.

Όλα αυτά μέχρι την ώρα που παρενέβη άνδρας από το προσωπικό του εστιατορίου και της εξήγησε ότι οι σημαίες δεν είναι του Ισραήλ όπως νόμιζε, αλλά της… Ελλάδας.

«Τι; Αλήθεια; Νόμιζα ότι είναι του Ισραήλ! Αλήθεια;» αναφώνησε σαστισμένη και στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη αποχωρώντας…

 

Εννοείται ότι στα social media έγινε “πάρτι” με άγριο τρολάρισμα της αδαούς ινφλουένσερ… περί “γυροκτονίας” αντί της “γενοκτονίας” κλπ κλπ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: