Νίκος Ανδρουλάκης: «Ζητώ ξανά την εμπιστοσύνη σας. Για τη μεγάλη, προοδευτική, Δημοκρατική Παράταξη, που θα ανταποκριθεί στις νέες προσδοκίες του ελληνικού λαού»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και εκ νέου υποψήφιος για πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης, ψηφίζει στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στο δημαρχείο Ιλίου, Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024. /ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές




Από το Ίλιον, όπου ψήφισε , ο Νίκος Ανδρουλάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος τόσο για το αποτέλεσμα του β’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ όσο και για την περαιτέρω πορεία του.

«Σήμερα το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής του τόπου. Και αυτό δεν μας χαρίστηκε. Το πετύχαμε με αγώνα, κόπο, προσπάθεια», δήλωσε και ευχαρίστησε τους χιλιάδες απλούς ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ, που πάλεψαν τα πιο δύσκολα χρόνια σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας.

«Σήμερα ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Γιατί τα δύσκολα είναι πίσω μας και τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Σήμερα ζητώ ξανά την εμπιστοσύνη σας. Για τη μεγάλη, προοδευτική, Δημοκρατική Παράταξη, που θα ανταποκριθεί στις νέες προσδοκίες του ελληνικού λαού. Για μια πατρίδα πιο ισχυρή και μια κοινωνία πιο δίκαιη», υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης..

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Ψήφισε ο Χάρης Δούκας: Σήμερα έχουμε μια ευκαιρία για ένα ΠΑΣΟΚ μεγάλο, ανοιχτό, νικηφόρο * Σήμερα ψηφίζουμε για Αλλαγή

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: