Ο Χάρης Δούκας περιμένει το …φως της νίκης όταν τον στηρίζει (εμμέσως) ο Πρωθυπουργός των Μνημονίων, ο άνθρωπος που ίδρυσε κόμμα για να διαλύσει το “μισητό” ΠΑΣΟΚ;

Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας μιλάει στην τελετή έπαρσης της σημαίας της Απελευθέρωσης στην Ακρόπολη, κατά τον εορτασμό της 80ης επετείου από την απελευθέρωση της Αθήνας από τους Γερμανούς το 1944, Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αλέξανδρος Μπελτές




Στο επιτελείο του Δημάρχου Αθηναίων, είδαν την ανάρτηση του πρώην πρωθυπουργού, του εξοχότατου Γεωργίου Α. Παπανδρέου, ως έμμεση στήριξη στον Χάρη Δούκα και έσπευσαν να πανηγυρίσουν.

Μα είναι δυνατόν κύριε Δούκα, που φαίνεστε καλός και αξιοπρεπής άνθρωπος, να θεωρείται επιτυχία την οποιαδήποτε στήριξη από τον Γιώργο -κατ΄ άλλους Γιωργάκη- Παπανδρέου, τον πρωθυπουργό που βύθισε την Ελλάδα στα μνημόνια, στέλνοντας τη χώρα στην μέγγενη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) και της αναίσθητης και διεφθαρμένης Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.);

Είναι δυνατόν να θεωρείται θετική εξέλιξη για εσάς την όποια υποστήριξη από τον πολιτικό που εγκατέλειψε το ΠΑΣΟΚ και ίδρυσε κόμμα εναντίον του Κινήματος, που ιδρυσε ο πατέρας του, ο θρυλικός Ανδρέας Παπανδρέου;

Ειλικρινά, περιμένετε να νικήσετε όταν σαν υποστηρίζει ο συγκεκριμένος τραγικός -για την Ελλάδα- πολιτικός;

Για την ιστορία, ο εξοχότατος κ. Παπανδρέου με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έβαλε το …πολιτικό πλαίσιο(!!!) της επόμενης ημέρας στο ΠΑΣΟΚ. Έγραψε μεταξύ άλλων πως «το ΠαΣοΚ ήταν και θα πρέπει να ξαναγίνει δύναμη Αλλαγής». Αυτή φράση έμελλε να είναι θρυαλλίδα …εξελίξεων!!!!

«Η Συμμετοχή μας, Αφετηρία Μάχης για Προοδευτική Διέξοδο. Με τη συμμετοχή μας αύριο (σήμερα), παίρνουμε θέση. Ψηφίζουμε για ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ, για μια δυνατή Προοδευτική Παράταξη.

Μπροστά μας έχουμε μεγάλες προκλήσεις. Μπορούμε να τις κερδίσουμε. Το αύριο της Ελλάδας είναι στα χέρια μας. Ένα διαφορετικό μέλλον, καλύτερο για όλους. Με τη δική μας μαζική παρουσία στις κάλπες ανοίγουμε τον δρόμο της προόδου.

Γιατί το ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι η απάντηση στη συντήρηση.
Γιατί το ΠΑΣΟΚ ήταν και θα πρέπει να ξαναγίνει δύναμη Αλλαγής.

Η μάχη για την Προοδευτική Παράταξη είναι μάχη για τη Δημοκρατία. Το μέλλον μας είναι σήμερα στα χέρια των προοδευτικών πολιτών.

Έχουμε επιλογή. Ας την κάνουμε πράξη».

Αμέσως μετά την τοποθέτηση του εξοχότατου Παπανδρέου, ο δήμαρχος Χάρης Δούκας με δική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απευθύνθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου με την φράση «Γιώργο πάμε;» και μία φωτογραφία που έχει γραμμένες φράσεις από την αρχική τοποθέτηση του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠαΣοΚ.

Είναι από τις περιπτώσεις που αναφωνούμε έλεος και Κύριε ελέησον…

Ο Φειδίας με τον ναργιλέ και το μπουρνούζι σε ελληνικό(;) ξενοδοχείο στην κατεχόμενη Κερύνεια: Δύο εξοργιστικά βίντεο όπου δικαιολογείται για το εθνικό ατόπημα… Έλεος!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: