Ο απίστευτος Κύπριος …”σπορτκάστερ”: Μεταδίδει “εις άπταιστον κυπριακήν” τον θρίαμβο της Ελλάδας στο ιστορικό Γουέμπλεϊ εναντίον της Αγγλίας και …αποθεώνεται!

epa11653546 Vangelis Pavlidis of Greece (C) reacts after scoring his teams second goal during the UEFA Nations League match between England and Greece in London, Great Britain, 10 October 2024. EPA, ANDY RAIN




Ο άνθρωπος δεν παίζεται… Είναι “Θεός”. Τις τελευταίες ώρες έγινε viral στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά δίκτυα, η περιγραφή της ιστορικής νίκης της Ελλάδας επί της Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ, την Πέμπτη το βράδυ, από ένα απίστευτο, πραγματικά, Κύπριο …”σπορτκάστερ”, ο οποίος κάνει μία φοβερή πλάκα την οποία βεβαίως απολαμβάνει.

Δημοσιεύθηκε το βίντεο σε έναν κυπριακό λογαριασμό στο TikTok, ο οποίος τις τελευταίες ώρες δείχνει unavailable. Εμείς το βρήκαμε σε άλλο λογαριασμό στο Facebook και το δημοσιεύουμε:

Ο πλακατζής Κύπριος σπίκαρε το ματς του ελληνικού αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με την τοπική κυπριακή διάλεκτο και πραγματικά -και συμφωνούμε- είναι ένα …έπος!!! Φυσικά δεν πρόκειται για κανονική περιγραφή. Απολάυστε την:

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: