Το νέο ΣΚΡΑΤΣ «24 ΜΗΝΕΣ ΤΥΧΗ» μοιράζει κέρδη ύψους 24.000 ευρώ κάθε μήνα για 2 χρόνια: Με σταθερές μηνιαίες καταβολές




Ένα νέο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, δίνει για πρώτη φορά στους παίκτες την ευκαιρία για κέρδη με σταθερές μηνιαίες καταβολές.

Πρόκειται για το παιχνίδι «24 ΜΗΝΕΣ ΤΥΧΗ», που μοιράζει μέχρι και 24.000 ευρώ κάθε μήνα για 2 ολόκληρα χρόνια. Παράλληλα, οι παίκτες του νέου ΣΚΡΑΤΣ διεκδικούν και έπαθλα 1.000 ευρώ το μήνα για 24 μήνες.

O Κωνσταντίνος Μάργαρης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Φλώρινα, εξηγεί: «Από τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας του, το νέο ΣΚΡΑΤΣ «24 ΜΗΝΕΣ ΤΥΧΗ» κέρδισε το κοινό στο κατάστημα μας και από τότε βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στις επιλογές των παικτών του ΣΚΡΑΤΣ. Το έπαθλο, άλλωστε, είναι ιδιαίτερα ελκυστικό καθώς μπορεί να εξασφαλίσει στους υπερτυχερούς νικητές ένα πολύ μεγάλο και σταθερό εισόδημα, για δύο ολόκληρα χρόνια. Επίσης, το νέο παιχνίδι προσφέρει και ένα δεύτερο, μικρότερο έπαθλο, με τους τυχερούς να λαμβάνουν 1.000 ευρώ κάθε μήνα για 24 μήνες»

Το νέο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «24 ΜΗΝΕΣ ΤΥΧΗ» κοστίζει 5 ευρώ και είναι διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα ΟΠΑΠ, στους λαχειοπώλες και σε επιλεγμένα περίπτερα και mini markets.

Πώς παίζεται

Σχετικά με το πώς παίζεται, ο κ. Μάργαρης αναφέρει: «Οι παίκτες προσπαθούν να ταιριάξουν οποιονδήποτε από τους αριθμούς τους με έναν από τους τυχερούς αριθμούς, ώστε να κερδίσουν το αντίστοιχο ποσό. Αν βρουν το σύμβολο με τα χαρτονομίσματα κερδίζουν άμεσα 50 ευρώ. Αν βρουν δύο φορές το σύμβολο «ΤΥΧΗ», κερδίζουν 1.000 ευρώ κάθε μήνα για 24 μήνες. Σε περίπτωση που εμφανιστεί 2 φορές το σύμβολο «24ΜΗΝΕΣ» κερδίζουν το μέγιστο έπαθλο του παιχνιδιού, δηλαδή 24.000 ευρώ κάθε μήνα για 24 μήνες».

«ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» μέσω του OPAP Store App

Οι λαχνοί των παιχνιδιών ΣΚΡΑΤΣ συμμετέχουν στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις». Όπως υπογραμμίζει ο κ. Μάργαρης, «οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια μαζί με προνόμια και δώρα από το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις». Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να σκανάρουν τον QR κωδικό που θα βρουν επάνω στον λαχνούς των παιχνιδιών ΣΚΡΑΤΣ μέσα από το OPAP Store App για να δουν αν έχουν κερδίσει. Έτσι, συμμετέχουν σε κληρώσεις για να κερδίσουν κουπόνια εξαργύρωσης στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ».

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: