Συναγερμός στην Ομόνοια: Βρέθηκαν εκρηκτικά, πυροκροτητές και όπλο σε αυτοκίνητο * Συνελήφθη ζευγάρι Αλβανών * Κλειστή η οδός Σωκράτους

FILE PHOTO: Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Σε τυχαίο έλεγχο της Άμεσης Δράσης σε οδηγό πολυτελούς αυτοκινήτου που κρίθηκε ύποπτος,  εντοπίστηκαν στο ΙΧ εκρηκτικά, γεγονός που σήμανε συναγερμό στις αρχές, με τον αποκλεισμό της οδού Σωκράτους.

Στο σημείο κλήθηκαν στελέχη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, ενώ λόγω των ερευνών έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Σωκράτους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, κατά την διάρκεια ελέγχου στην οδό Σωκράτους ενός πολυτελούς οχήματος, στο οποίο επέβαιναν ένας 39χρονος άνδρας και μια 33χρονη γυναίκα από την Αλβανία, εντοπίστηκε αρχικά στην κατοχή του άνδρα ένα όπλο και στη συνεχεία μια τσάντα που περιείχε δυο αντικείμενα που έμοιαζαν με πλαστική εκρηκτική ύλη, καθώς και πυροκροτητές.

Η οδός Σωκράτους παραμένει κλειστή μέχρι να απομακρυνθούν με ασφάλεια τα εκρηκτικά. Όλα τα ευρήματα θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για περαιτέρω έλεγχο.

Το όπλο που κατείχαν σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr ήταν πιστόλι τύπου Τοκάρεφ, ενώ κατά τις ίδιες πηγές το ζευγάρι είχε με leasing στην κατοχή του το πολυτελές όχημα.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Νεκρός 67χρονος Βρετανός σε δύσβατο σημείο στο Μεγάλο Σπήλαιο στα Καλάβρυτα: Παρακολουθούσε διερχόμενα αεροπλάνα όταν κατέρρευσε

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: