«Ενας μοναδικός θρίαμβος που ένωσε τα δάκρυα της θλίψης με αυτά της υπερηφάνειας»: Η ανάρτηση του πρωθυπουργού για τον θρίαμβο στο Γουέμπλεϊ και τον θάνατο του Μπάλντοκ

Greece’s player celebrate after winning the UEFA Nations League match between England and Greece in London, Great Britain, 10 October 2024. EPA/ANDY RAIN




Τα θερμά του συγχαρητήρια στους παίκτες της Εθνικής ποδοσφαίρου για την ιστορική τους νίκη έναντι της Αγγλίας έστειλε μέσω ανάρτησης στο Facebook ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Παρασκευής.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκος έγραψε: «Ένας ξεχωριστός αγώνας, ένας μοναδικός θρίαμβος που ένωσε τα δάκρυα της θλίψης με αυτά της υπερηφάνειας. Συγχαρητήρια στα παιδιά της Εθνικής ποδοσφαίρου για τη νίκη τους επί της πανίσχυρης Αγγλίας. Έδειξαν ότι είναι αθλητές και κυρίως άνθρωποι. Γι’ αυτό και η προσπάθειά τους υπήρξε υπεράνθρωπη. Το είχαν υποσχεθεί στον φίλο τους Τζορτζ Μπάλντοκ που χάθηκε τόσο άδικα. Και, πράγματι, πέτυχαν να κάνουν τη μνήμη του Γιώργου γαλανόλευκο θρύλο που θα συγκινεί για πάντα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός λαμβάνει μέρος στη σημερινή Σύνοδο Κορυφής Μεσογειακών Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης της (MED9) που πραγματοποιείται στην Πάφο.

Ο πρωθυπουργός πάει στην Πάφο της Κύπρου: Θα λάβει μέρος στην κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της MED9, θα απαιτήσει τη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της Ε.Ε.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: