Aλιγάτορας εμφανίζεται στους πλημμυρισμένους δρόμους της Φλόριντα μετά το πέρασμα του τυφώνα Μίλτον: Απείλησε πολίτη [video]

Στιγμιότυπο από το βίντεο που καταγράφει τον αλιγάτορας στη Φλόριντα να βγαίνει από τα νερά της πλημμύρας και να δαγκώνει το λάστιχο και την πόρτα του αυτοκινήτου. screenshot via youtube (https://www.youtube.com/watch?v=GiXjs-YA8mg)




Σαν να μην έφταναν οι καταστροφικοί άνεμοι και οι σφοδρές καταιγίδες που συνοδεύουν τον τυφώνα Μίλτον, ένας ειδικός σε θέματα άγριας ζωής προειδοποιεί για έναν ακόμη κίνδυνο: πεινασμένους αλιγάτορες.

Ένας κάτοικος του Βόρειου Φορτ Μάγιερς κατέγραψε σε βίντεο έναν αλιγάτορα να εμφανίζεται από τα νερά των πλημμυρών κατά τη διάρκεια του τυφώνα Μίλτον στη Φλόριντα.

Ο κάτοικος άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου του και ο αλιγάτορας φαίνεται να δαγκώνει το λάστιχο και την πόρτα του αυτοκινήτου καθώς βγαίνει από τα νερά της πλημμύρας.

Ο Κρίστοφερ Γκιλέτ, ο οποίος λειτουργεί ένα καταφύγιο ζώων στη βόρεια Φλόριντα, προειδοποίησε τους οπαδούς του στο Instagram ότι οι αλιγάτορες «θα είναι σε κίνηση στα νερά των πλημμυρών» μετά την καταιγίδα.

«Βεβαιωθείτε ότι μένετε μακριά από τα νερά των πλημμυρών όσο καλύτερα μπορείτε», ανέφερε ο Gillette σε ένα βίντεο σκυμμένος δίπλα σε έναν αλιγάτορα.

«Προφανώς υπάρχουν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, οι άνθρωποι θα κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν, αλλά αν μπορείτε να προσπαθήσετε, μείνετε έξω», είπε.

ΠΗΓΗ: New York Post

Και δεν ήταν το χειρότερο σενάριο: Η Φλόριντα μετρά πληγές από την εφιαλτική επέλαση του Μίλτον: 125 ανεμοστρόβιλοι, 4 νεκροί, πλημμύρες και καταστροφές, χωρίς ρεύμα 3,3 εκ. σπίτια [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: