«Προβοκάτσια» χαρακτηρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης τα καλέσματα για συγκέντρωση μελών του κόμματος έξω από τη συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

FILE PHOTO: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ




Αποστάσεις παίρνει ο Στέφανος Κασσελάκης από τα καλέσματα υποστηρικτών του για συγκέντρωση διαμαρτυρίας μελών του κόμματος έξω από το ξενοδοχείο όπου θα συνεδεριάζει το Σάββατο (12/10) η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπου θα τεθεί και το ενδεχόμενο διαγραφής του.

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, χαρακτηρίζει «προβοκάτσια» τα καλέσματα αυτά, δήθεν εκ μέρους του και ξεκαθαρίζει ότι τα αποδοκιμάζει.

«Επειδή τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που αναπαράγουν sms με τα οποία καλούνται -δήθεν εκ μέρους μου- μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έξω από το ξενοδοχείο που θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή το Σάββατο, τονίζω: Όπως και σε αντίστοιχες προβοκάτσιες που σχεδιάζονταν κατά την επίσκεψη του επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ, έτσι και τώρα, αποδοκιμάζω τέτοιες ενέργειες», σημειώνει.

Ωστόσο, στην ανάρτησή του στα social media, ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν σχολιάζει την πληροφορία ότι μέλη της ΚΕ που τον στηρίζουν εμφανίζονται έτοιμα να μην μπουν στην αίθουσα ώστε να μην καταγραφεί απαρτία του οργάνου και έτσι να εμποδιστεί η οποιαδήποτε λήψη απόφασης.

Ως προς αυτό, αρκείται να αναφέρει ότι «τα μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ πρέπει να αφεθούν απερίσπαστα να λάβουν τις αποφάσεις τους και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Και όλοι θα κριθούμε ψύχραιμα και ουσιαστικά, με τον μόνο τρόπο που αρμόζει: την ψήφο της βάσης».

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Με πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Επιμένει στο εξώδικο ο Κασσελάκης, τελευταίος, τον αδειάζει και ο Πολάκης: Προς μετωπική σύγκρουση πλέον στην Κεντρική Επιτροπή

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: