Νεκρός για τουλάχιστον 5 ώρες μέσα στην πισίνα του σπιτιού του παρέμενε ο Τζορτζ Μπάλντοκ: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή [videos]

O ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του Φωτογραφία: Κολάζ από EPA/MARK MARLOW, screenshot via Glomex




H επίσημη έκθεση του ιατροδικαστή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του διεθνούς ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ, που βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Τετάρτης στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα, βυθίζοντας στο πένθος το ελληνικό ποδόσφαιρο.

O Τζορτζ Μπάλντοκ γεννήθηκε στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας στις 9 Μαρτίου 1993. Είχε ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Μίλτον Κέιν Ντονς, όπου έκανε και το ντεμπούτο του τον Μάιο του 2010 σε αναμέτρηση απέναντι στην Μπράιτον.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, ο θάνατός του εκτιμάται ότι οφείλεται σε πνιγμό, καθώς μακροσκοπικά διαπιστώθηκαν αφρώδεις μικροφυσαλίδες, ένδειξη που παραπέμπει προς αυτό το συμπέρασμα. Μένει ωστόσο να φανεί τι προηγήθηκε, ενώ, κατά τις ίδιες εκτιμήσεις η εικόνα της σορού παραπέμπει μακροσκοπικά σε έμφραγμα ή πνευμονικό οίδημα. Η ιατροδικαστική εξέταση, πάντως, δεν έχει ολοκληρωθεί.




Εκτιμάται ότι ήταν νεκρός για τουλάχιστον 5 ώρες πριν εντοπιστεί.

Οι Αρχές φαίνεται πώς αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Συλλέγεται, πάντως, υλικό από τις κάμερες στην είσοδο του σπιτιού για να εξακριβωθεί αν υπήρξε άλλο άτομο στον χώρο.

Πώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ

Υπενθυμίζεται πως 31χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ανασύρθηκε νεκρός από την πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα το βράδυ της Τετάρτης.

Τον αναζητούσε η σύζυγός του από το εξωτερικό, καθώς δεν είχε επικοινωνία μαζί του.

Η ίδια επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη της οικίας, ο οποίος έφτασε στο σημείο και μετά από έρευνα βρήκε τον ποδοσφαιριστή αναίσθητο στην πισίνα.

Ο ιδιοκτήτης ενημέρωσε την άμεση δράση και στο σημείο έσπευσε όχημα του αστυνομικού τμήματος Γλυφάδας. Οι αξιωματικοί τον ανέσυραν και έκαναν προσπάθεια ανάνηψης χωρίς όμως αποτέλεσμα. Κλήθηκε το ΕΚΑΒ που βεβαίωσε τον θάνατο του και στη συνέχεια την εξέταση της σορού ανέλαβε ο ιατροδικαστής.

Ζήτησε ενός λεπτού σιγή απ’ την Euroleague η ΚΑΕ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σοκαρισμένη απ’ την τραγική είδηση του αδόκητου χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ, κατέθεσε αργά το βράδυ της Τετάρτης (9/10) αίτημα στην Euroleague, για να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του 31χρονου διεθνή στην αναμέτρηση με την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης (10/10) για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης. Αίτημα που αναμένεται να γίνει αποδεκτό.

Η ΚΑΕ εξέδωσε μάλιστα μετά τα μεσάνυχτα και συλλυπητήρια ανακοίνωση αναφέροντας: «Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί τον αδόκητο χαμό του ποδοσφαιριστή του Συλλόγου μας, Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει την οδύνη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Η πλευρά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού σε μήνυμά της στα social media, εξέφρασε με τη σειρά της την οδύνη της, γράφοντας: «Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί τον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ».

Τη βαθιά οδύνη τους για το χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα το βράδυ της Τετάρτης (9/10) εξέφρασαν η Εθνική Ομάδα της Αγγλίας και η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, μέσα από ανακοινώσεις στους επίσημους λογαριασμούς τους στα social media.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Καθημερινή

Ένα απίστευτο σοκ κυριαρχεί την Ελλάδα και την Ευρώπη, όπου επίσης διακρίθηκε: Βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: