«Οδύνη, για τον αδόκητο χαμό του George μας»: Ντύθηκε στα μαύρα, θρήνος από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον τραγικό θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

FILE PHOTO: Ο παίκτης της ΑΕΚ Σταύρος Πηλιός (Δ) μάχεται για την μπάλα με τον άτυχο παίκτη του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ (Α), κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League, στο γήπεδο ΟΠΑΠ Αρένα στη Νέα Φιλαδέλφεια, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Απίστευτα συγκλονισμένοι και συντετριμμένοι στο άκουσμα του τραγικού χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ το βράδυ της Τετάρτης (9/10), είναι άπαντες στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι», έχοντας «μαυρίσει» τα προφίλ της ΠΑΕ στα social media, εξέδωσαν ανακοίνωση μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (10/10), εκφράζοντας την τεράστια οδύνη τους.

«Είμαστε συγκλονισμένοι, είμαστε σοκαρισμένοι από την απώλεια του George μας. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί για τον αδόκητο χαμό του. Στεκόμαστε στο πλευρό της οικογένειας και των οικείων του George Baldock» ανέφερε ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στη δική της επίσημη ανακοίνωση η ΕΠΟ έγραψε: «Με βαθύτατη θλίψη και οδύνη, η Εθνική Ομάδα και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποχαιρετά τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί ο ανθρώπινος πόνος που προκάλεσε η είδηση του αδόκητου χαμού ενός δικού μας, νέου, ανθρώπου. Η στιγμή επιβάλλει σιωπή. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Συλλυπητήρια από τη δεύτερη οικογένειά του. Αντίο…».

Απ’ την πλευρά της η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της, με δικό της μήνυμα στα social media. ««Η ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του ποδοσφαιριστή της Εθνικής μας ομάδας και του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του», ενώ αντίστοιχο ήταν και το μήνυμα του Αστέρα Τρίπολης.

«Η διοίκηση και σύσσωμη η οικογένεια του ASTERAS AKTOR είναι συντετριμμένη για την απώλεια του ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας και του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ.

Εκφράζουμε τη βαθιά οδύνη μας και τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στους οικείους του, καθώς και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά μπροστά στην απώλεια ενός τόσο νέου ανθρώπου… Το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί!».

Απίστευτο σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στην Γλυφάδα ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: