Απάντηση ΝΔ στον Νίκο Παππά με έμμεση αναφορά στην καταδίκη του: «Αν ξέραμε ότι θα απαντήσει στα 5 σημεία του Προϋπολογισμού θα είχαμε αναφερθεί σε 13»

FILE PHOTO: Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, μιλά στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ




«Αν ξέραμε ότι θα απαντήσει ο κ. Ν. Παππάς στα 5 σημεία για το νέο προϋπολογισμό θα είχαμε αναφερθεί σε 13» τόνισε σε δήλωση του ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, σχολιάζοντας το σχετικό βίντεο που ανάρτησε ο επικεφαλής του ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

Ο κ. Ρωμανός, χρησιμοποιώντας τον αριθμό 13, αναφερόταν εμμέσως στην απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου που καταδίκασε με ψήφους 13-0 τον κ. Παππά για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση σχετικά με τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, το 2016.

«Σήμερα είδαμε τον διορισμένο από τον έκπτωτο κ. Κασσελάκη, Πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παππά να προσπαθεί να παραστήσει τον κανονικό Πρόεδρο του κόμματος, αναρτώντας βίντεο» τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ και προσέθεσε:

«Αν ξέραμε ότι θα απαντήσει εκείνος στα 5 σημεία για τον νέο προϋπολογισμό, θα είχαμε αναφερθεί σε 13 για να τον διευκολύνουμε».

Με πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Στα χαρακώματα ο ΣΥΡΙΖΑ: Αποδέχεται με αιχμές την πρόσκληση Πολάκη για σύσκεψη των «5» ο Στέφανος Κασσελάκης * Όμως, η αυριανή συνάντηση παραμένει στον αέρα…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: