Παράπονο και καταγγελία για τον Φειδία Παναγιώτου, Ευρωβουλευτή της Κυπριακής Δημοκρατίας: Παραβιάζει τον Ηθικό Κώδικα Δεοντολογίας, λαμβάνει λεφτά από σπόνσορες

Ο ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, στον Αντέννα. Άκουσε τα εξ αμάξης. Φωτογραφία από βίντεο via Antenna TV




Δημοσιεύουμε παρακάτω την επιστολή του Ανδρέα (Άντη) Φιλίππου, ψυχολόγου, συμβούλου και Ακαδημαϊκού προς την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, στο Στρασβούργο.

Αφορά την απαράδεκτη συμπεριφορά του Κύπριου ευρωβουλευτή, Φειδία Παναγιώτου. Να την διαβάσετε:

Προεδρείο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου,
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο,
Βρυξέλλες και Στρασβούργο

Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε, Ρομπέρτα Μέτσολα,

Αξιότιμα Μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου,

Θέμα – ΦΕΙΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, Ευρωβουλευτής Κυπριακής Δημοκρατίας

Παρακαλώ όπως εξετάσετε και να ερευνήσετε τα ακόλουθα σχετικά με τον κύριο Φειδία Παναγιώτου: –

Καταγγέλλω ότι από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του, προβάλλει με διάφορα βίντεο προσωπικές παρουσιάσεις χρησιμοποιώντας την Αίθουσα της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως και τον ευρύτερο χώρο μέσα στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με τέτοιο τρόπο μαζικής επικοινωνίας που θίγει τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Καταγγέλλω ότι αποφεύγει να ενταχθεί σε οποιανδήποτε πολιτική ομάδα ώστε να εκπληρεί τα καθήκοντά του, λαμβάνοντας τις γνωματοδόσεις για να μπορεί να τις μελετήσει και να δραστηροποιηθεί αναλόγως υπέρ/κατά σε συζητήσεις στο Ευρωκοινοβούλιο. Με αυτή την αποχή, αποφεύγει τα καθήκοντα του ως εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Καταγγέλλω ότι με την ως άνωθεν συμπεριφορά του, αποφεύγει να λαμβάνει ενεργά στην Εισήγηση Τροπολογιών ως Ευρωβουλευτής.

Καταγέλλω ότι μέσω των διαφόρων ΜΜΔ που προβάλλει χρηησιμοποιώντας το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αντιτίθεται στον Ηθικό Κώδικα Δεοντολογίας και λαμβάνει χρήματα από σπόνσορες και άλλα μέσα σε αυτά τα ΜΜΔ, γενικά γινόμενος και ως influencer.

Καταγγέλλω ότι ΔΙΧΩΣ καμία ουσιώδη δραστηριότητα ως Ευρωβουλευτής, έως σήμερα, εκμεταλλεύεται και αποζυμεί τους φορολογούμενους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Κυπριακής Δημοκρατίας, που ως νομοταγείς πολίτες αναμένουμε σωστή αντιπροσώπευση της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ως νομοταγής πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σας καλώ ξανά να εξετάσετε και να ερευνήσετε τα άνωθεν σχετικά με τον κ. ΦΕΙΔΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, Ευρωβουλευτή της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ίσως προκύψουν κι άλλα σοβαρά θέματα προς ερεύνηση.

Θα εκτιμήσω της σύντομη απάντησή σας.

Ευχαριστώ,
Ανδρέας (Άντης) Φιλίππου,
Ψυχολόγος – Σύμβουλος – Ακαδημαϊκός

  • Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν απαραίτητα τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ, ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΔΩ, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΔΩ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΕΔΩ – ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ ΕΔΩ

Το μετέωρο βήμα του “πελαργού” Φειδία: Το ψυχολογικό προφίλ του νεαρού ευρωβουλευτή, που σιγά-σιγά καθίσταται επικίνδυνος διότι αγνοεί βασικά πράγματα για την Κύπρο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: