Μπροστά στα μάτια των περαστικών ξεψύχησε ο 28χρονος στα Πατήσια: Ομολόγησαν τα δύα ξαδέλφια του, υποστήριξαν ότι τα κακοποιούσε σεξουαλικά* Βίντεο ντοκουμέντο [video

Στιγμιότυπο από το βίντεο τη στιγμή της επίθεσης / Φωτογραφία: Screenshot via Glomex




Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της θανάσιμης επίθεσης κατά του 28χρονο άνδρα στην Κυψέλη ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με τους δράστες της επίθεσης, δύο αδέρφια 17 και 19 ετών να ομολογούν το έγκλημα, ισχυριζόμενοι πως το θύμα, ξάδελφός τους, τους κακοποιούσε σεξουαλικά όσο βρίσκονταν στην Αλβανία.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η συμπλοκή έγινε το βράδυ της Δευτέρας, στον πεζόδρομο της οδού Χανίων, σε ένα παγκάκι. Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, εργαζόμενος σε κατάστημα εστίασης στο σημείο, λίγο πριν τις 11 το βράδυ ακούστηκαν φωνές και ξέσπασε καβγάς, γύρω από ένα παγκάκι στη Χανίων.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την στιγμή της επίθεσης. Το βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα το OPEN δείχνει το θύμα να δέχεται χτύπημα στο λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο και ακολουθεί άγρια συμπλοκή, με τα δύο αδέρφια να πέφτουν πάνω του.

Αλλο βίντεο – ντοκουμέντο εξασφάλισε ο AΝΤ1:




Τι είπαν αυτόπτες μάρτυρες

Ελάχιστα λεπτά αργότερα, ο μάρτυρας είδε τον 28χρονο να βαδίζει γεμάτος αίματα τη Χανίων.

Τον ρώτησε αν είναι καλά, δεν πήρε καμία απάντηση και τότε ο τραυματίας προχώρησε προς την Πατησίων όπου και κατέρρευσε, λόγω της αιμορραγίας. Άλλος μάρτυρας, υποστήριξε ότι το θύμα φαινόταν να έχει σίγουρα ένα με δυο τραύματα στον λαιμό, καθώς και άλλα πλήγματα κοντά στην κοιλιακή χώρα.




Όπως περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας στην κάμερα του ΣΚΑΪ, το θύμα σύρθηκε αιμόφυρτο μέχρι τη συμβολή των οδών Πατησίων και Χανίων, «χωρίς να είχε καταλάβει κι ο ίδιος τι είχε πάθει». Εκεί ήταν μαζεμένος ήδη κόσμος, καθώς είχε γίνει τροχαίο λίγο πιο πάνω.

Στο σημείο είναι ορατά ακόμα τα αίματα του 28χρονου, ο οποίος έπεσε ακριβώς μπροστά στα μάτια των περαστικών περίπου στις 11 το βράδυ, με τον κόσμο να σπεύδει να φέρνει πετσέτες για να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερο αίμα μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

Υπενθυμίζεται ότι περίπου 1 ώρα αργότερα, δυο αδέρφια – ένας 17χρονος κι ένας 19χρονος- παραδόθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης, παραδεχόμενοι ότι ο 17χρονος δολοφόνησε τον 28χρονο, διότι, όπως είπαν, τους κακοποιούσε

Με πληροφορίες από Εθνος, ΣΚΑΙ

Επεισόδια με πέτρες και φωτοβολίδες κατά αστυνομικών μετά από πορεία συμπαράστασης στην Παλαιστίνη: 20 προσαγωγές στους Αμπελόκηπους

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: