Επεισόδια με πέτρες και φωτοβολίδες κατά αστυνομικών μετά από πορεία συμπαράστασης στην Παλαιστίνη: 20 προσαγωγές στους Αμπελόκηπους

Διαδηλωτές, ανάμεσα τους και Παλαιστίνιοι που ζουν στην Ελλάδα, παίρνουν μέρος σε πορεία διαμαρτυρίας προς την πρεσβεία του Ισραήλ, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την έναρξη του συνεχιζόμενου πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας, Αθήνα, Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Ένταση επικράτησε μετά το τέλος της πορείας υπέρ της Παλαιστίνης, που πραγματοποίησαν σήμερα στην Αθήνα διάφορες οργανώσεις και ομάδες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο πριν τις 10 το βράδυ, μια ομάδα επιτέθηκε με πέτρες και φωτοβολίδες σε αστυνομικές δυνάμεις στη συμβολή της λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Πανόρμου, ενώ λίγη ώρα αργότερα σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια και έξω από το στάση του μετρό Πανόρμου.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή 20 ατόμων, 16 αντρών και 4 γυναικών.

Τέλος, κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στις λεωφόρους Κηφισίας και Κατεχάκη, καθώς ολοκληρώθηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είχαν εφαρμοστεί λόγω της πορείας διαμαρτυρίας.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Έρευνα για τα Τέμπη: Εντοπίστηκαν οστά και εξετάζονται από ανθρωπολόγο – Συγκλονιστικές καταθέσεις επιβατών: «Προσπαθούμε να βρούμε δικαιοσύνη»

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: